Ucuz Adana Uçak Bileti

Adana Uçuşu Olan Havayolu Firmaları

Adana Hakkında Bilgi

TELEFON KODU 0 322
PLAKA KODU 01
YÜZ ÖLÇÜMÜ 14.045 km²
NÜFUS 2.149.260

Adana Havalimanları

Havalimanı Telefon Şehir Merkezine Uzaklık Ulaşım
Adana Şakirpaşa Havalimanı 5 km Taksi, Otobüs

Adana Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Adana Hakkında

Adana, Türkiye’nin güneyinde yer alan ve kendine has kültürel dokusuyla dikkat çeken şehirlerimizden biri. 13.844 km²’lik bir alana yayılmış olan şehir, toplam 15 ilçeden oluşuyor. Beşi merkez ilçe olan bu belediyelerde yaşayan 2 milyonu aşkın nüfus, Adana’nın günlük hayatının portresini çiziyor.

Coğrafi açıdan birçok avantaja sahip olan kent, Akdeniz kıyılarında süzülerek muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor. Görünmeyen zenginlikleriyle de adından söz ettiren Adana’da krom, demir, manganez, çinko ve kurşun gibi maden yatakları mevcut. Yer altı kaynaklarının zenginliği ve akarsularla çevrili olması, kentin toprağını verimli kılıyor. Böylece kentte farklı türden sebze, meyve ve bitkiler yetişebiliyor ve birbirinden özel doğal alanlar oluşuyor.

Kentin bu verimi, elbette tarih boyunca devletlerin dikkatini çekmiş. Şehrin 3000 yıl öncesine dayanan tarihi, Paleolitik Çağ’a kadar uzanıyor. Tepebağ Höyüğü ise Çukurova bölgesindeki eski şehir olarak biliniyor. Hatta Sümerlerin meşhur eseri Gılgamış Destanı’nda da Adana isminde bir yerden bahsediliyor. Hittilerden Asurlulara, Perslerden Romalılara kadar birçok farklı medeniyetin hâkimiyetinde kaldığı için şehrin isminin nereden geldiği konusu da tam olarak bilinmiyor. Etimolojik incelemelere göre “nehir üzerinde / kıyısında” anlamına gelen “a(d)dânu” sözcüğünden türediği çok kabul gören görüşlerden biri.

Siz de tarihi, iklimi, doğal güzellikleri, yemekleri ve daha birçok özellikleriyle ünlü bu şehre gelebilirsiniz. İstanbul Adana uçak bileti ile yaklaşık 930 km’lik mesafeyi 1.5 saat gibi kısa bir sürede aşabilirsiniz. Marmara ve çevresinde yaşayanlar, bu yolculuğu tercih edebilirler. Yurt dışından gelmek isterseniz yine İstanbul’dan aktarma yapabilirsiniz. Doğrudan Adana dış hatlara da inebilirsiniz.

Adana Havalimanı Hizmetleri

Adana uçak yolculuğunuzun ardından havalimanında verilen hizmetlerden yararlanabilirsiniz. 1937 yılında hizmete giren havaalanı hem iç hem de dış hatlardan yolcu kabul ediyor. Havaalanında verilen hizmetler; ulaşım, yemek ve alışveriş olarak sıralanabilir. Bunların haricinde havalimanının engelli yolcu hizmetleri dikkat çekiyor. Özel otopark, check-in noktaları, uyarı levhaları, rampalar ve asansörler, engelli yolcuların konforlu bir deneyim yaşaması için hazırlanıyor.

2020 yılında başladığı karbonsuz havalimanı projesiyle de ön plana çıkan terminal, doğayı korumayı amaçlıyor. Doğal kaynakların kullanımı, hava kirliliği, gürültü, atıksu ve karbon salınımı gibi konularda çalışmalar yapıyor.

Adana Havalimanı'nda Konaklama Seçenekleri

Adana Havalimanı’nın içinde kuruma ait bir konaklama alanı yok. Ancak çevresinde güvenilir ve nezih oteller mevcut. Şehrin geneline yayılmış konaklama tesisleri arasında her bütçeye ve zevke uygun bir seçenek bulmak mümkün. Apartlar, butik oteller ve beş yıldızlı tesisler, Adana’da misafirlerini bekliyor. Adana’da konaklamak için havalimanının resmî web sitesinde önerilen otellerden birine yerleşebilirsiniz. Dilerseniz sayısız alternatif arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Adana Havalimanı'nda Yemek Seçenekleri

Adana Havalimanı’nda yeme-içme imkânları mevcut. Uçak yolculuğunuzun öncesinde veya sonrasında bir şeyler atıştırmak isterseniz limandaki restoran ve kafelerden faydalanabilirsiniz. Hem iç hem de dış hatlar terminalinde 24 saat hizmet veren yeme-içme birimleri bulunuyor. Bu birimlerin benzerleri açık alanda ve otopark bölgesinde de yolcuların hizmetine sunuluyor.

Yöresel lezzetleriyle nam salmış olan Adana’da birçok özel yemeğin tadına bakabilirsiniz. Acısıyla dillere destan Adana kebabı başta olmak üzere içli köfte, şırdan, mumbar, biberli ekmek ve yüksük çorbası, mutlaka denemeniz gereken yemekler arasında. Peynirli sıkma ve Adana böreği de kahvaltıda tercih edebileceğiniz lezzetlerden. Bici bici ve kedi batmaz ise tatlı ihtiyacınızı bastıracak seçenekler. Sadece Adana uçak biletialarak bu lezzetleri yerinde yeme şansına sahip olabilirsiniz.

Kendine has yemeklerinin yanı sıra komşu lezzetleri de bulabileceğiniz Adana; Kayseri, Kahramanmaraş, Hatay, Niğde ve Mersin ile çevrili. Dilerseniz bu komşu illerin meşhur lezzetlerini de Adana’da tatmanız mümkün.

Adana Havalimanı’nda Alışveriş

Adana Havalimanı’nın çevresinde alışveriş yapabileceğiniz birçok alan bulunuyor. AVM ve çarşılar, Adana’dan hatıra almak isteyenlerin hizmetine sunuluyor. Bu alışveriş alanlarında yöreye ait eşyaları görebilirsiniz. Bu noktalardan sevdiklerinize hediyeler götürebilirsiniz. Dilerseniz tatiliniz boyunca veya dönüş yolculuğunuz için kullanacağınız ihtiyaçları temin edebilirsiniz. Adana ucuz uçak bileti imkânı sayesinde alışverişe daha çok bütçe ayırmanız mümkün.

Adana Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Büyükşehir olmasına rağmen Adana, ulaşım konusunda oldukça avantajlı. Şehrin içinde hareket etmek, son derece kolay. Hızlı ve konforlu ulaşım olanakları sayesinde havalimanına indikten sonra Adana’nın her yerine gidebilirsiniz. Konaklamanız boyunca şehir içi toplu taşımayı kullanabilirsiniz.

Otobüs

Adana şehir içi otobüslerinde tam 189 adet hat çalışıyor. Bu hatlardan 125 ve 135 numaralı otobüsler, havaalanından kalkıyor. 159A ve 160A hatları ise Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın yakınından geçiyor. Bu otobüs hatlarından birini kullanarak şehrin birçok noktasına hızla ulaşmanız mümkün.

Metro

Adana’da 1 adet gidiş-dönüş metro hattı bulunuyor. Bu hat, Hastane ve Akıncılar bölgeleri arasında çalışıyor. 13 istasyonla çalışan bu hattı kullanarak havalimanına ulaşabilirsiniz. İlk istasyondan sonuncusuna kadar yalnızca 25 dakika süren metro hattıyla şehrin her noktasına hızla ulaşabilirsiniz.

HAVAŞ

Adana’ya indikten sonra çevre şehirlere ulaşmak için HAVAŞ servislerini de kullanabilirsiniz. Mersin’in üç farklı noktasına bu servislerle ulaşmanız mümkün. Ayrıca HAVAŞ, Adana Havalimanı’nda otobüs servisinin yanı sıra yer ve kargo hizmetleri de sunmakta.

Taksi

Adana Havalimanı taksileri hem iç hem de dış hatlar terminallerinin yolcu çıkışlarının önünde 24 saat hizmet veriyor. Gideceğiniz yere konforlu bir yolculukla ulaşmak isterseniz taksileri tercih edebilirsiniz. Üstelik taksilerin ücret tarifesi, günün her saati aynı.

Araç Kiralama

Adana Havalimanı’nda birçok araç kiralama şirketi hizmet veriyor. Size uygun fırsatı sunan şirketin havalimanı ofisinden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece havalimanından arabanızla çıkarak tatiliniz boyunca bireysel ulaşımın kolaylığını ve keyfini yaşayabilirsiniz.

Adana Havalimanı Uçuş Bilgileri

Adana uçak seferleri, iç hatlarda dört şehirden yapılıyor. Türkiye’nin geri kalan 76 şehrinden birinde yaşayanlar, aktarmalı uçuşları veya farklı ulaşım araçlarını tercih edebilirler. Aktarmalı uçacak yolcular, söz konusu dört şehirden kendilerine yakın olanı seçebilirler. Adana direkt uçak seferlerinden faydalanabilecek diğer şehirler şu şekilde sayılabilir:

  • Adana – İstanbul Uçuşu: 1 saat 35 dakika
  • Adana – Ankara Uçuşu: 1 saat 5 dakika
  • Adana – İzmir Uçuşu: 1 saat 35 dakika
  • Adana – Antalya Uçuşu: 1 saat 10 dakika

Direkt uçuş imkânı bulunmayan Manisa gibi şehirlerden İzmir Adana uçak bileti alarak da aktarmalı uçabilirsiniz. Bunun için ilk önce İzmir, Antalya, Ankara veya İstanbul şehirlerden size yakın olana gelmeniz gerekir.

Adana Uçak Bileti Fiyatları

Adana uçak bileti fiyatları, kalkış noktası ve kontenjan tipi gibi faktörlere göre değişkenlik gösteriyor. Obilet aracılığıyla takviminize ve kalkış noktanıza uygun tüm Adana uçak bileti seçeneklerini görmeniz mümkün. Bu seçenekler arasından kendinize uygun Adana uçak biletini satın alabilir ve heyecanla tatilinizi beklemeye başlayabilirsiniz.

Adana’da Gezilecek Yerler

Adana, yüzyıllar boyu farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Bu medeniyetlerden her birinin bıraktığı izleri koruyan şehirde âdeta tarihî bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Eski yapıları inceleyebilir veya doğal güzellikleri keşfedebilirsiniz. Dört mevsim gezmesi son derece keyifli olan bu şehirde unutulmaz bir deneyim yaşamanız ve turistliğin keyfini çıkarmanız mümkün. Adana gezilecek yerlerden bazılarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

  • Taş Köprü: Seyhan Nehri üzerine inşa edilmiş Taş Köprü, 385 yılında Roma imparatoru Hadrianus tarafından yaptırılmış. Harun Reşit zamanında birtakım eklerle Adana Kalesi’ne bağlanmış. Tarih boyunca birkaç kez onarımdan geçmiş olan köprü, 319 metre uzunluğunda. Yüksekliği ise 13 metreyi bulan köprü, 21 kemere sahip. Bu 21 kemerin 14’ü ayak vazifesi görmekte. Köprü, dünyada hâlâ kullanılan eski yapılarından biri. Üzerinde yapıldığı dönemi yansıtan aslan kabartmasıyla dikkat çekiyor.
  • Adana Kalesi: Yılan Kale olarak da bilinen yapı, Antakya’ya giden tarihî İpek Yolu’nun üzerinde yer alıyor. Tarihi, Orta Çağ’daki Haçlı işgallerine dayanan kale, bir Bizans eseri. Sarp kayalar üzerine yapılmış kaleyle ilgili çok sayıda efsane duymak mümkün. Doğu mitolojisinin önemli karakterlerinden biri olan Şahmeran’ın bu kalede yaşadığı söyleniyor.
  • Büyük Saat Kulesi: Tarihî kule, Seyhan ilçesinin Ali Münif Caddesi üzerinde bulunuyor. Kulenin yapımına 1881 yılında Vali Ziya Paşa’nın emriyle başlanmış. 1882 yılında ise Vali Abidin Paşa tarafından tamamlanmış. Kesme taştan yapılmış kule, 32 metre uzunluğunda ve prizma şeklinde. Osmanlı’nın uzun saat kulesi olan yapı için Almanya’dan saat makinesi getirtilmiş.
  • Varda Köprüsü: Halk arasında Koca Köprü olarak bilinen yapı, İstanbul – Bağdat – Hicaz demir yolu hattını tamamlamak üzere inşa edilmiş. 1907 ila 1912 yılları arasında inşaası tamamlanan köprü, 99 metre yüksekliğinde. 172 metre uzunluğundaki köprü, iki vadiyi birbirine bağlamakta.
  • Anavarza Ören Yeri: Tarihi 2100 yıl öncesine dayanan Anavarza, antik bir kent. 408 yılında Kilikya (eski Çukurova)’nın başkenti olmuş. Romalıların ardından Ermeniler, Abbasiler, Selçuklular, Ramazanoğulları ve Osmanlıların hâkimiyetine girmiş. Kentin içinde stadyum, tiyatro, kilise ve zafer takı gibi yapıların kalıntıları bulunuyor. Üstelik bu kent, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesinde yer almakta.
  • Kapıkaya Kanyonu: Karaisalı ilçesinde yer alan kanyon, Adana’ya 72 km mesafede. 200 metre yükseklikteki kanyonun ortasından Çakıt Çayı geçiyor. Kanyonda doğa yürüyüşü ve yamaç tırmanışı yapılabiliyor. Bölge, fotoğraf meraklılarının da ilgisini çekiyor.
  • Kozan – Horzum Yaylası: Horzum Yaylası, Kozan ilçesini Kayseri’ye bağlayan karayolunun 25. kilometresinde yer alıyor. Kozan ilçe halkı tarafından kullanılan yaylada çam, çınar ve meyve ağaçları ile üzüm bağları dikkat çekiyor. Ahşap mimariyle bezeli yaylada yaz – kış keyifli vakit geçirmek mümkün. Dilerseniz burada kamp kurabilir veya piknik yapabilirsiniz.

Adana’da gezip görebileceğiniz daha birçok nokta var. Bu cazibe merkezlerini ziyaret etmenin yanı sıra şehirde festivallere katılabilir ve yerel kültürü tanıyabilirsiniz. Yazın plajlarda Akdeniz’in serin sularının tadını çıkarabilirsiniz. Yeni deneyimlere açıksanız farklı su sporları yapmanız da mümkün. Antalya Adana uçak bileti sayesinde Akdeniz’in batısından doğusuna doğru hızla hareket edebilir ve bu deneyimleri yaşayabilirsiniz. Tarihî Kazancılar Çarşısı’nda gezmek ve alışveriş yapmak da Adana’da mutlaka gerçekleştirmeniz gereken aktiviteler arasında. Yılın farklı zamanlarında katılabileceğiniz festivallerin listesini ise aşağıda bulabilirsiniz:

  • Çukurova Karikatür Festivali
  • Altın Koza Film Festivali
  • Portakal Çiçeği Karnavalı
  • Karaisalı Kızıldağ Karakucak Güreşleri
  • Tiyatro Festivali
  • Lezzet Festivali
  • Aladağ Doğa ve Sanat Festivali

Yalnızca bir uçak bileti alarak tüm bunları ve çok daha fazlasını yaşamanız mümkün. Siz de oBilet ile uçuşunuzu ayarlarak Adana’ya varabilirsiniz. Bu güzide şehrin tüm güzelliklerinden ve misafirlerine sundukları fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan Merkeze Ulaşım

Akdeniz ve Doğu Anadolu’nun en büyük şehrinde bulunan Adana Şakirpaşa Havalimanı, Adana’nın Seyhan ilçesinde yer alıyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan merkeze gitmenin farklı yolları bulunuyor. Havaalanından merkeze toplu taşıma araçları ile ya da özel ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabiliyor.

Otobüs ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan merkeze ulaşım için toplu taşıma araçlarını tercih etmek istiyorsanız binebileceğiniz 3 adet otobüs bulunuyor. Havaalanının çıkışındaki duraklardan kalkan 135 numaralı otobüs ile şehir merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz. Girne Bulvarı üzerinden Turhan Cemal Beriker Bulvarı’na bağlanan 135 numaralı otobüs ile Çukurova Üniversitesi’ne kadar ulaşım sağlamanız da mümkün. 135 numaralı otobüs ile Hastane – Akıncılar güzergahında işleyen metroya da ulaşılabilir. Şehir merkezine ulaşmak için kullanabileceğiniz diğer otobüs ise 125 numaralı otobüsler. Bütün otobüsler havaalanından her saat başı hareket ediyor.

Minibüs ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan merkeze giderken minibüs ve dolmuşlar da kullanabilirsiniz. Havaalanından şehir merkezine, otobüslerden daha sık kalkan Havalimanı – Şehir Merkezi hattı veya Meydan hattı minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.

Taksi ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan taksi ile merkeze ulaşmak istiyorsanız havaalanından kolayca taksi bulabilirsiniz. Adana Şakirpaşa Havalimanı ile merkez arasında çok fazla mesafe olmadığı için merkeze taksi ile gitmek çok masraflı olmayacaktır. Trafiğin yoğun olmadığı zamanlarda şehir merkezine taksi ile 15 dakikada ulaşabilirsiniz.

Özel Araç ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan merkeze araçla gitmek istiyorsanız havalimanından araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralamak için gerekli evraklarınız yanınızda ise kolay bir şekilde araç kiralayarak havaalanına 3,5 km uzaklıkta olan şehir merkezine araç ile ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine araba ile ulaşmak için, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın çıkışından ilk olarak Barış Bulvarı’nı takip etmeniz ve sonrasında Turhan Cemil Beriker Bulvarı’ndan ilerlemeniz gerekiyor. Bu yoldan kolayca şehir merkezine varabilirsiniz.

Transfer Hizmeti ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmanın bir diğer yolu ise transfer hizmetinden yararlanmanız. Özel transfer şirketlerinin verdiği hizmet ile tam vaktinde ve beklemeden kolayca şehir merkezine ya da direkt otelinize ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle kalabalık seyahat edecekseniz daha pratik bir ulaşım yolu olan transfer hizmetini almak için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Merkezden Adana Şakirpaşa Havalimanı'na Ulaşım

Şehir merkezine çok yakın olan Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın şehir merkezinden ulaşımı oldukça kolay. Birkaç farklı yol ile ulaşım sağlanabilen havaalanına ister özel araç ile isterseniz de toplu taşıma araçları ile varabilirsiniz.

Otobüs ile Ulaşım

Toplu taşıma ile Adana Şakirpaşa Havalimanı’na varmak istiyorsanız kullanabileceğiniz 3 adet otobüs hattı bulunuyor. İlki 135 numaralı otobüs. 135 numaralı otobüse, Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü, Mithat Özsan Bulvarı, Atatürk Caddesi ve Obalar Caddesi gibi duraklardan binebilirsiniz. Kullanabileceğiniz ikinci otobüs ise 401 numaralı Kozan-Havalimanı otobüsü. 401 numaralı otobüs hem hafta içi hem de hafta sonu saat 18.30’a kadar hizmet veriyor. Bunun yanı sıra 401 numaralı otobüsün sefer sıklığı diğer otobüslerin sefer sıklıklarına göre daha az. Havaalanına ulaşım için kullanabileceğiniz son otobüs ise 125 numaralı otobüs. Kozan Yolu, Hacı Sabancı Bulvarı, Barış Bulvarı ve Yeşil Bulvar gibi önemli duraklardan geçen otobüs ile havaalanına rahatlıkla varabilirsiniz.

Minibüs ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ulaşım için kullanabileceğiniz diğer bir ulaşım aracı da minibüs. Şehir Merkezi minibüs hattını kullanarak havaalanına ulaşabilirsiniz. Şehir Merkezi minibüs hattı, Girne ve Turhan Cemil Beriker Bulvarları’ndan geçerek havaalanına doğru gidiyor. Bu rota üzerinden Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

Özel Araç ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’na özel araçla da varabilirsiniz. Şehir merkezinden Turhan Cemil Beriker Bulvarı’nı takip etmeniz ve Barış Bulvarı’na geçmeniz gerekiyor. Barış Bulvarı’nı takip ederek kolayca Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Bu yol üzerinden havaalanına özel araç ile ulaşım yaklaşık 10 dakika sürüyor. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta tabi ki trafik. Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda yola çıkacaksınız normalden daha önce yola çıkmanızda fayda var. Böylece geç kalma stresi yaşamanıza gerek kalmaz.

Taksi ile Ulaşım

Arabanın yanı sıra taksi ile de havaalanına ulaşabilirsiniz. Taksi kullanarak da şehir merkezinden çok fazla masraf yapmadan ve pratik şekilde havaalanına ulaşabilirsiniz. Ulaşım için taksi kullanırken de trafik yoğunluğunu hesaplamakta fayda var. Trafik olmayan zamanlarda taksiyle Barış Bulvarı yolunu kullanarak havaalanına yaklaşık 16 dakikada varabilirsiniz.

Transfer Hizmeti ile Ulaşım

Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ulaşım için diğer bir seçenek ise transfer hizmeti. Özel şirketlerden alabileceğiniz bu hizmet özellikle kalabalık bir topluluk olarak seyahat ediyorsanız ya da çok fazla eşyanız varsa kullanabileceğiniz bir hizmet. Havaalanına geç kalmadan ve vaktinde varabilmeniz için anlaşacağınız transfer şirketine doğru saat vermeniz çok önemli. Böylece uçağınıza geç kalma ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

Adana Hakkında Blog Yazıları

  • Adana’da Gezilecek Yerler

    Özellikle “Sıfır Bir” dizisi başladığından beri kente olan ilgi arttı, arkadaşlarım da sık sık bana Adana hakkında birçok soru yöneltiyorlar. Adana Lezzetleri adlı yazımdaki yemekleri uzun uzadıya anlattığımdan burada değinmeyeceğim, onun yerine gezilecek yerlerden bahsedeceğim. Eh o kadar yedikten sonra o kalorileri yakmak şart! Adana’ya nasıl gidilir, diyorsanız Adana Gezi Rehberi yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

    Devamını Gör
  • Adana Yemek Rehberi- Adana’da Ne Yenir, Nerede Yenir?

    Doktora yaptığım bölümde İran’dan gelen iki arkadaşım var. Nereli olduğumu sorduklarında “Adana” diye cevap verdim ve ilk tepkileri “Oo, kebap!” oldu. Üstelik Adana’ya hiç gitmemişler. Ankara’da tanıştığım diğer arkadaşlarım da, nereli olurlarsa olsunlar,  bana her zaman kebap soruyorlar, bir kebapçı önermemi istiyorlar. Dünyada bir yemek ile bu kadar özdeşleşmiş başka bir şehir var mı bilmiyorum.

    Devamını Gör
  • Şahmaran Dizisi ve Şahmaran Efsanesi 

    Anadolu’nun kadim toprakları yüzyıllar boyunca birbirinden farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Medeniyetlerin bir potada eridiği bu topraklarda halkların inanışları birbirine karışmış, efsaneler efsaneleri doğurmuştur.  Türkiye’nin Adana-Mersin ve Güneydoğu bölgesinde varlığını bugün dahi koruyan Şahmaran Efsanesi‘ni konu alan Şahmaran, ünlü streaming platformu Netlix’te izleyici ile buluştu.  Fantastik ögelerin yer aldığı yapımlara duyulan ilginin de son yıllarda

    Devamını Gör

Adana Otelleri

flight