La Boutique Hemerans

({count} comment)
Ulupınar Mahallesi, Çıralı Sokak, 07980 Çıralı, Kemer, Antalya - Çıralı, Kemer, Antalya

About

Tatil tercihini sakin, sessiz ve huzurlu tesislerden yana kullanan misafirler için Antalya Kemer’de bulunan La Boutique Hemeras, en uygun seçeneklerden biri haline geliyor. Etkileyici bir doğa manzarasının tadını çıkarırken bir yandan da geniş odalarda rahatça konaklayabiliyorsunuz.

La Boutique Hemeras’ta 2 kişilik bungalov, 3 kişilik bungalov, Deluxe iki yatak odalı villa, 4 kişilik bungalov, bahçe manzaralı Deluxe bungalov ve bahçe manzaralı villa yer alıyor. Dolayısıyla ailenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız tatiller için ideal oda opsiyonunu rahatça bulabiliyorsunuz. Odaların içerisinde klima, düz ekran TV, gardırop, saç kurutma makinesi, duş, malzemeleri, minibar, çalışma masası, ocak, buzdolabı ve mutfak ekipmanları mevcut.

Tesiste konakladığınız süreçte ücretsiz kahvaltı yapabiliyorsunuz. Her sabah 08:00’den 11:00’e kadar kahvaltı servisi sunuluyor. Öğle ve akşam yemeklerinizi odanızdaki mutfakta hazırlamanız mümkün oluyor. Ayrıca otelin çevresindeki restoranlara da kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

La Boutique Hemeras’ta kalırken yürüyüş turlarına, bisiklet turlarına, doğa yürüyüşlerine, dalış etkinliklerine katılabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra masaj olanağından da yararlanabiliyor ve kendinize vakit ayırabiliyorsunuz.

La Boutique Hemeras’ta konuklar resepsiyona 7/24 ulaşabiliyor. Döviz değişimi, tur masası, valiz depolama, özel check-in ve check-out, çamaşır yıkama ve ütü, havaalanı servisi, araç kiralama, oda servisi gibi ihtiyaçlarınızda ya da bilgi almak istediğinizde hemen görüşebiliyorsunuz. Bununla birlikte otelin tüm alanlarında internete ücretsiz olarak girebiliyor, aracınızı özel otoparka ücret ödemeden park edebiliyorsunuz.

Tesis, çoğu turistik bölgeye yakın. Bu sayede kültürel gezileri rahatça yapabiliyorsunuz. La Boutique Hemeras, Olympos Örenyeri’ne 2.47 km, Phaselis Antik Kenti’ne 13.91 km, Limyra Antik Kenti’ne 28.81 km, Suluin Mağarası’na 32.87 km, Finike Kalesi’ne 32.6 km, Çıralı Plajı’na 0.34 km, 50. Yıl Kent Müzesi’ne 17.22 km, Su Kemeri’ne 14.0 km uzaklıkta. Otel ile Antalya Havalimanı arasında ise 62.45 km’lik bir mesafe bulunuyor. Ancak ücretli havaalanı servisine binerek kısa bir süre zarfında ulaşımınızı sağlamanız mümkün hale geliyor.

La Boutique Hemeras’a giriş işlemleri saat 14:00’ten sonra yapılıyor. Çıkış işlemleri ise 11:00’e kadar tamamlanıyor. Bununla birlikte tesis, evcil hayvan kabul ediyor.

Facility Features

Room Service
Car Rental
Printer
Sun Terrace
Barbecue
Bike

Bungalow NON-REFUNDABLE

Bungalow NON-REFUNDABLE

Tek Kişilik Bungalov (Çift Kişilik Yatak)

Tek Kişilik Bungalov (Çift Kişilik Yatak)

Frequently Asked Questions

hotel