Ikiz Pansiyon & Bungalow

({count} comment)
Ulupınar Köyü, Cirali, 07980 Kemer, Antalya - Çıralı, Kemer, Antalya

About

İkiz Pansiyon x Bungalow, Antalya Kemer’in Çıralı beldesinde konumlanıyor. Otel, bir aile işletmesi. Tesis, doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyen herkesin gözde mekânları arasında yer alıyor. Bungalow evleriyle içinizi açan bu otel, muhteşem plajı ve konforlu odalarıyla tatilinizi keyifli geçirmenizi olanaklı kılıyor. Pansiyon, sade ve ferah odalarıyla doğanın tam ortasında huzurlu günler vadediyor.

Tesis bünyesinde; standart, bungalow ve villa tarzında odalar mevcut. Portakal bahçesinin içerisine hazırlanmış odalarda ve evlerde; saç kurutma makinesi, banyo, klima, TV, internet gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. İkiz Pansiyon Bungalow Çıralı, yeme içme olanaklarıyla lezzet dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Tesisin restoranı, Çıralı Plajı’nda bulunuyor.

Restoranda Akdeniz ve Türk mutfağından birbirinden leziz yiyecekler ve içecekler sunuluyor. Tesiste organik ürünlerle hazırlanan açık büfe kahvaltı hizmeti de mevcut. İşletme, doğada vakit geçirmek isteyenlere pek çok eğlenceli aktivite sunuyor. İkiz Pansiyon x Bungalow balık tutma aktivitesi, misafirlerin unutulmaz anlar yaşaması için elverişli.

İkiz Pansiyon x Bungalow jeep safari imkânı sayesinde tatilde heyecanlı anlar yaşamak isteyenlere hitap ediyor. İkiz Pansiyon x Bungalow rafting etkinliklerinde de sevdiklerinizle veya tek başınıza keyifli vakit geçirmeniz mümkün. İkiz Pansiyon x Bungalow, 24 saat açık resepsiyon hizmetiyle misafirlerin her türden ihtiyacına yanıt veriyor. Bu hizmet kapsamında; bagaj muhafazası, tur planlaması ve bilet rezervasyonu gibi olanaklar sunuluyor. İkiz Pansiyon x Bungalow tekne turu etkinliklerine de resepsiyondan kayıt yaptırarak katılabilirsiniz.

Tesis, denizden sadece 500 m uzaklıkta konumlanıyor. İşletme Kemek ilçe merkezine 36 km, Antalya şehir merkezine ise 81 km mesafede bulunuyor. İkiz Pansiyon Bungalow Çıralı ile Antalya Havalimanı’nın arasında 95 km mesafe olduğunu da belirtelim. Otele en erken giriş saati 14.00’tür. Çıkış işlemlerinin ise en geç 11.00’e kadar tamamlanması gerekiyor. Bu otelde, evcil hayvanla konaklamaya izin vermiyor.

Facility Features

Baby Friendly
Room Service
Car Rental
Doctor
Printer
Cafe & Bar

Standart Oda

Standart Oda

Bungalow Oda

Bungalow Oda

Bungalow Aile Odası

Bungalow Aile Odası

Standard Room

Standard Room

Bungalow Room

Bungalow Room

Bungalow Family Room

Bungalow Family Room

Frequently Asked Questions

hotel