Tunç Zara Otel

({count} comment)
Bahçecik Mahallesi, Beldibi 1, Kemer, Antalya - Beldibi, Kemer, Antalya

About

Zara Hotel, Antalya’nın Kemer ilçesinde Beldibi’nde yer alıyor. Hem Kemer ilçe merkezine hem de Antalya il merkezine yakın bir lokasyonda bulunan tesis, misafirlerine ulaşım bakımından benzersiz bir rahatlık sunuyor. Otel, yaz tatili için son derece ideal. Açık yüzme havuzu, bar alanı, ortak bahçe ve terasları ile misafirlerini ağırlıyor.

Zara Hotel’de Standart Oda tipi bulunuyor. Tesisin tek tip olan odalarında maksimum 4 kişi aynı anda konaklayabiliyor. Ferah, modern ve aydınlık otel konaklama birimlerinin tamamında split klim, düz ekran TV, gardırop, komodin, mini bar, odaya ait özel duşakabinli ve saç kurutma makineli bir banyo bulunuyor.

Zara Hotel’de üç farklı çeşit kahvaltı servisi her sabah konuklara sunuluyor. Helal, vejeteryan ve paket kahvaltı servisi ücretsiz olarak tüm misafirlere sağlanıyor. Tesis bünyesinde restoran da bulunuyor. Türk yemeklerinden eşsiz lezzetlerin hazırlandığı özel menüleri dilerseniz öğlen ya da akşam yemeği olarak değerlendirebilirsiniz. İl ve ilçe merkezine yakın lokasyonda yer alan otelin bulunduğu bölgede birçok restoran, cafe ve kahve dükkanı alternatifi mevcut.

Zara Hotel’in 24 saat açık resepsiyon ve güvenlik biriminde misafirlere pek çok alanda hizmet sunuluyor. Resepsiyondan döviz değişim, tesise hızlı giriş ve çıkış, güvenlik alarm sistemlerini tüm konuklar ücretsiz olarak talep edebiliyor. Emanet kasası, ütü olanakları, kuru temizleme, çamaşır, servis aracı, bisiklet kiralam ve bisiklet turlarınların ek ücret karşılığından tüm misafirler yararlanabiliyor.

Zara Hotel, Akdeniz’in eşsiz masmavi denizi ile ünlü Kemer Plajı ile 18,4 km, tarihi güzelliklerle dolu Mnara Antik Kent ile 41,2 km, Ay Işığı Plaj ile 19,2 km uzaklıkta bulunuyor. Tesis Antalya Havaalanı ile 42,8 km mesafede.

Gün içinde en erken olarak saat 14:00’te Zara Hotel konuklarını ağırlıyor. Tüm misafirlere yüksek konfor sunmak ve aksaklık yaşanmaması adına otelden en geç olarak çıkış yapılma saati tüm konuklar için 12:00. Evcil hayvan ile barınmaya tesis bünyesinde izin verilmiyor.

Facility Features

Bar
Terrace
Tv Room
Laundry
Iron
Reception

Standart Oda

Standart Oda

Standard Room

Standard Room

Frequently Asked Questions

hotel