Dream River Exclusive Bungalow

({count} comment)
Merkez Mahallesi, Osman Kurtulus Caddesi 5/4, 53750 Camlıhemsin - Çamlıhemşin, Rize

About

Tesis Rize’de bulunuyor. Çamlıhemşin ilçesindeki otel, merkezden uzak bir konuma sahip. Tesis huzurlu ve sakin bir tatilin hayalini kuranlar için uygun. Otel Fırtına deresi kenarındaki konumuyla da öne çıkıyor. Böylelikle tesis son derece hoş bir manzara sunuyor.

Dream River Exclusive Bungalow kahvaltı dâhil konaklama fırsatı sunuyor. Tesiste bungalov odalar mevcut. Bahsi geçen özel yaşam alanlarında banyo, gardırop ve kanepe gibi eşyalar mevcut. Ayrıca odalarda ses yalıtımı da bulunuyor. Dream River Exclusive Bungalow nehir manzarası sunan yaşam alanlarında keyifli bir tatil vadediyor.

Tesis restoranında Türk ve dünya mutfaklarına ait çeşitli yiyecekler servis ediliyor. Bu bölüm alakart olarak hizmet veriyor. Dream River Exclusive Bungalow restoranı zengin menüsüyle farklı damak zevklerine hitap etmeyi de başarıyor. Otelde sosyalleşip keyifli vakit geçirebileceğiniz bahçe ve nargile cafe gibi ortak alanlar da mevcut.

Otel tüm misafirlerine 24 saat boyunca kesintisiz resepsiyon hizmeti sunuyor. Dream River Exclusive Bungalow ücretsiz Wi-Fi internet erişimi tüm oda ve ortak alanlarda mevcut. Otel konuklarına çamaşırhane ve ütü servisleri de sunuyor. Tesisin bünyesinde ücretsiz özel otopark da mevcut.

Otel Mikron Köprüsü ve Tar Deresi Bulut Şelalesi Tabiat Anıtı gibi turistik noktalara 5-10 dakikalık mesafede. Ayrıca tesis Rize-Artvin Havalimanı’na 32,7 km uzaklıkta. Otele konforlu bir şekilde ulaşım sağlamak için ücretli havaalanı transfer servisinden yararlanabilirsiniz.

Tesise girişler 15.00’ten sonra yapılıyor. Çıkış işlemlerinin ise 12.00’den önce tamamlanması gerekiyor. Dream River Exclusive Bungalow evcil hayvan kabul etmiyor.

Facility Features

Printer
River View
Backgammon
Terrace
Breakfast
Cafe

Bungalov

Bungalov

Bungalow

Bungalow

Jakuzili Ve Nehir Manzarali Bungalow

Jakuzili Ve Nehir Manzarali Bungalow

BUNGALOW STANDARD

BUNGALOW STANDARD

Bungalow, River View, With Private Garden

Bungalow, River View, With Private Garden

Frequently Asked Questions

hotel