Lotus Köyiçi

({count} comment)
3000 Sokak 18, Cumhuriyet Caddesi, Alacati, Cesme, Izmir, Alacatı Mahallesi - Alaçatı, Çeşme, İzmir - City center

About

Lotus Köyiçi Otel, İzmir’in sıklıkla ziyaret edilen beldelerinden biri olan Alaçatı’da yer alıyor. Alaçatı’nın birbirinden güzel sokaklarının ve Çeşme Plajı’nın tadını doyasıya çıkarmak isteyen kişiler tarafından tercih edilen tesis, ideal bir konaklama deneyimi sunuyor. Otel, misafirlerin konforlu ve huzurlu bir tatil geçirmesi için birçok imkâna da sahip.

Tesis, 18 metrekare büyüklüğünde standart oda seçeneği sunuyor. Otelin odalarında klima, LCD televizyon, uydu yayını, Wi-Fi, safebox bulunuyor. Ayrıca misafirlerin isteği doğrultusunda ütü hizmeti de veriliyor. Odaların her birinde banyo için gerekli olan malzemeler de mevcut.

Lotus Köyiçi Otel, kahvaltı salonuna sahip olduğu için saat 08.00 ila 13.00 aralığında bu bölümde hizmet veriyor. Geniş zaman aralığında kahvaltı sunan otel, özel tabakla misafirlerinin güne güzel başlamasına olanak tanıyor. Ayrıca tesisin sahip olduğu kafe bardan sevdiğiniz içeceği alarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Lotus Köyiçi Otel,odaya yemek servisinde de bulunuyor.

Lotus Köyiçi Otel, günlük temizlik hizmeti ve çamaşırhane seçenekleriyle de misafirlerine üstün bir hizmet veriyor. Ayrıca otelin kuru temizleme imkânından da yararlanabilirsiniz. Lotus Köyiçi Otel, balayı çiftlerine özel seçeneklere de sahip. Balayı için bu tesisi seçerseniz oda süsleme, Ücretsiz olarak konaklama birimi değişimi, özel bornoz ve terlik seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca Lotus Köyiçi Otel, yeni evlenmiş çiftlere meyve sepeti ikramında da bulunuyor.

Tesis, misafirlerin istediği zaman iletişime geçebilmesi için 24 saat açık resepsiyon imkânı sunuyor. Bu sayede resepsiyonun sahip olduğu emanet kasası, konsiyerj, bagaj muhafazası ve bilet hizmetinden de yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca otelin dışında yer alan halka açık otoparka aracınızı ücretsiz bir şekilde de bırakabilirsiniz.

Otel, Alaçatı’nın en hareketli yerinde bulunduğu için meşhur kafelere, restoranlara, barlara, otoparka ve Hacımemiş'e yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesis, Ilıca Plajı’na da araçla 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Yine araçla Ayayorgi Koyu’na da 15 dakikada gidebilirsiniz.

Tesis, misafirlerin saat 13.00’te giriş ve çıkış yapmasını istiyor. Lotus Köyiçi Otel, evcil hayvanların konaklamasına izin vermiyor.

Facility Features

Breakfast
Dry Cleaner
Laundry
Congress Servıce
Ticket Service
Iron

Standart Deluxe Oda

Standart Deluxe Oda

Standart Deluxe Family

Standart Deluxe Family

Teras Suit

Teras Suit

Standart Oda - Iki Kisilik

Standart Oda - Iki Kisilik

Standard Room - Double

Standard Room - Double

Standard Deluxe Family

Standard Deluxe Family

Terrace Suite

Terrace Suite

Standard Deluxe Room

Standard Deluxe Room

Frequently Asked Questions

hotel