Halici Hotel

({count} comment)
Kemeraltı Mahallesi, Orgeneral Mustafa Mustafa Muğlalı Caddesi, 66 Sokak, Marmaris, Mugla - Marmaris, Muğla - City center

About

Muğla’nın doğal plajlarıyla ve eşsiz yeşiliyle meşhur ilçesi Marmaris’te yer alan Halıcı Hotel, unutulmaz bir tatil imkanı sunmak için konuklarını bekliyor.

Halıcı Hotel odaları, yenilenmiş parke zemini ve açık renkli tekstil tercihiyle konuklarına ferah bir oda vaat ediyor. Odalarda klima, TV, ücretsiz kablosuz internet, telefon bulunuyor. Odaların özel banyosunda duş alanı, WC, lavabo bulunuyor. Ayrıca otelde keyifli molalar için her odanın balkonu bulunuyor. Engelli odaları engelsiz tasarlanmış olup konuklarını bekliyor.

Halıcı Hotel, restoranında açık büfe yemek servisi yapılıyor. Sağlıklı ve leziz yiyecek ve içecekler değerli konuklar için taze olarak hazırlanıyor. Ayrıca bar ve havuz barda serinletici içecekler alabilirsiniz.

Otelde çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı açık yüzme havuzları bulunuyor. Kaydıraklı havuzda eğlenceli zamanlar sizleri bekliyor. Plaja 150 metre yürüme mesafesi bulunuyor. Kıyıda sığ olan denizin, plajı kum çakıl karışık ve tertemiz haliyle konuklarını bekliyor. Dileyen konuklar için plajda ücretsiz plaj havlusu, şezlong ve şemsiye veriliyor.

Otelde ücretsiz otopark bulunuyor. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-fi hizmeti vardır. Otelin, kuru temizleme ve ütü hizmeti bulunuyor. 24 saat açık resepsiyon bulunan otelde, emanet kasası, bagaj muhafazası, gazeteler, hızlı check-in/check-out hizmetleri bulunuyor. Otelde güneşlenme terası mevcut.

Otel, Dalaman Havaalanı'na 95 km, Marmaris Kalesine 700 metre, kasabanın merkezi ise 300 metre uzaklıktadır. Otelin, araç kiralama, ücretli havaalanı servisi ve ücretli nakil servisi bulunuyor. Denize yürüme 4 dakika mesafedeki otel konuklarına plaja zahmetsiz ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Halıcı Hotel’e giriş saat 14:00 ve sonrası, otelden çıkış en geç 12:00 ve öncesidir. Otel evcil hayvan kabul etmiyor.

Facility Features

Dry Cleaner
Safe Deposit Box

Standard Room

Standard Room

Frequently Asked Questions

hotel