Beyaz Köşk Otel

({count} comment)
Misakı Milli Sokak 32, 34714 Kadıköy, İstanbul - Kadıköy, İstanbul - From the city center 4.3 km

About

Anadolu Yakası’nın en güzel konumlarından birinde bulunan Beyaz Köşk Otel, kendine has ambiyansıyla bilinen Kadıköy’de bulunuyor. İstanbul’un merkez semtlerinden birinde olan Beyaz Köşk Otel, şık ve modern tasarımının yanı sıra kaliteli hizmetiyle de misafirlerini ağırlıyor.

Beyaz Köşk Otel, sekiz odasıyla Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Standart Tek Büyük Yataklı Oda, Economy Tek Kişilik Oda olmak üzere üç farklı konaklama seçeneği sunuyor. Misafirlerin özel ihtiyaçarı düşünülerek tasarlanmış Beyaz Köşk Otel’in tüm odalarında duş veya küvetli özel banyolar bulunuyor. Banyo ve kozmetik ürünleri, saç kurutma makinesi de banyolarda bulunan olanaklar arasında. Kablosuz internet imkanı olan Beyaz Köşk Otel’de kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi de bulunuyor.

Her sabah 8:00 ve 11:00 saatleri arasında kontinental kahvaltı hizmeti sağlayan Beyaz Köşk Otel 24 saat oda servisi hizmeti veriyor. Merkezi bir konumda yer alması sayesinde otel, çevrede bulunan kafe ve restoranlara yürüme mesafesi uzaklığında bulunuyor.

24 saat resepsiyon hizmeti sağlayan Beyaz Köşk Otel’de, valiz dolabı ve emanet kasası bulunuyor. Tesis dışında otopark imkanı bulunan Beyaz Köşk Otel, ücretli halka açık otoparka sahip. Misafirlerin ihtiyaçları doğrultusunda Beyaz Köşk Otel, havaalanlarına gidiş dönüş transfer imkanı sağlıyor.

Atatürk Havaalanı’na 17 km uzaklıkta bulunan Beyaz Köşk Otel, Kadıköy Limanı’na 1, Bağdat Caddesi’ne 3 dakikalık sürüş mesafesinde. Ayrıca Academic Hospital’a 4 dakika sürüş mesafesindeyken Kız Kulesi’ne uzaklığı 5 dakikalık bir sürüş kadar. Çamlıca Tepesi’ne 7 dakika sürüş mesafesinde olan Beyaz Köşk Otel, Beylerbeyi Sarayı’na 7 dakika sürüş mesafesi uzaklığında. İstanbul Havaalanı’ndan 60 dakikalık bir sürüşle ulaşabileceğiniz Beyaz Köşk Otel, Altıyol İstasyonu’na da 7 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Beyaz Köşk Otel’in giriş saati 14:00 iken çıkış öğlen saatlerinde gerçekleştiriliyor. Beyaz Köşk Otel evcil hayvan kabul etmiyor.

Facility Features

Tv Room
Reception
Safe Deposit Box
Cleaning Service
Resting Room

Standart Oda

Standart Oda

Economic Room

Economic Room

Ekonomik Oda

Ekonomik Oda

Standard Room

Standard Room

Ekonomik - Tek Kişilik

Ekonomik - Tek Kişilik

Ekonomi (Oda)

Ekonomi (Oda)

Economy Double Room (Full Double Bed)

Economy Double Room (Full Double Bed)

Standard Double Room (Full Double Bed)

Standard Double Room (Full Double Bed)

Standart Oda - Tek Kişilik

Standart Oda - Tek Kişilik

Frequently Asked Questions

hotel