La Quinta By Wyndham Giresun
                    
                            
                            
                            
                                Hakkında
Giresun’un şehir merkezinde konumlanan La Quinta by Wyndham Giresun, Karadeniz’in tek adasının karşısında eşsiz bir manzaraya sahip. Hem iş hem de tatil oteli konseptinde hizmet veren tesis, doğal bir atmosferin yanı sıra konuklarına misafirperverliğin öne çıktığı bir hizmet kalitesi sunuyor.
12 farklı oda tipine sahip otelde hem çift kişilik hem de aile konaklamalarına uygun farklı çözümler bulunuyor. Odaların çoğu kara, şehir ya da deniz manzaralı oluşuyla konuklarına keyifli bir deneyim vadediyor. Odalarda klima, TV ve kablosuz internet yer alıyor. Ayrıca gardırop, emanet kasası, saç kurutma makinesi, terlik, ücretsiz banyo malzemesi ve elektrikli su ısıtıcısı da tüm odalarda mevcut.
La Quinta by Wyndham Giresun otel bünyesinde kapalı ve açık restoranlar ziyaretçiler için gün boyu lezzetli yiyecekler sunuyor. Tesiste odaya yemek servisi imkanından faydalanmak da mümkün. Ayrıca oteldeki bar ve dinlenme salonunda günün her saati sıcak veya soğuk içecekler yudumlayarak vakit geçirebilirsiniz.
Otel bünyesinde fitness merkezi de bulunuyor. Dilerseniz günün istediğiniz saatinde spor salonunda egzersiz yaparak seyahatiniz boyunca sağlıklı yaşam rutininizi devam ettirebilirsiniz. Bunların yanında tesiste Türk hamamı, sauna ve kese gibi bakım hizmetlerinden istediğinizi seçerek gevşeyebilir ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Tesiste kum ve çakıl taşlarından oluşan bir plaj mevcut. Ayrıca otelde yaz sezonu boyunca açık yüzme havuzu imkanı da ziyaretçilere sunuluyor.
Otel 24 saat açık resepsiyonu ile konuklarına hizmet veriyor. Resepsiyonda emanet kasası, bagaj muhafazası, gazete, hızlı check-in/check-out ve vale park hizmeti gibi olanaklar da mevcut. Tesiste ücretsiz otopark bulunuyor. Bunların yanı sıra otel içerisinde mescit, toplantı odası, konferans salonu ve dinlenme salonu gibi alanlar var. İsteyen konuklar ütü, kuru temizleme ve çamaşırhane hizmetinden de faydalanabiliyor.
Otel şehir merkezine 3 km, en yakın hastaneye 2 km, Ordu-Giresun Havaalanı’na 28, Trabzon Havaalanı’na 125 km mesafede yer alıyor. Ayrıca tesis Giresun kalesi’ne 2.6 km, Giresun Adası’na 2 km, Giresun Müzesi’ne ise 2.3 km uzaklıkta bulunuyor. Otelde ücretli havaalanı servisi hizmetinden yararlanmak mümkün.
Tesise giriş saati 14:00, çıkış saati ise 12:00’dır. Otele evcil hayvan kabul edilmiyor.
Tesis Özellikleri
Business Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            Standart Oda
                                
                            Standart Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            Aile Suit Odası, Deniz Manzaralı
                                
                            Engelli Oda, Manzarasız
                                
                            Misafir Odası
                                
                            Engelli Dostu Oda
                                
                            Business Oda
                                
                            Standart Oda, Kara Manzaralı
                                
                            Suit Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            Deluxe Oda
                                
                            Superior Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            Balayı Suit Odası, Deniz Manzaralı
                                
                            Balayı Suit Odası
                                
                            President Suit Oda, Deniz Manzaralı
                                
                            President Suit Oda
                                
                            Aile Suit Odası
                                
                            Standart Oda, Deniz Manzaralı (Balkonlu, Jakuzi)
                                
                            President Suit Oda, Deniz Manzaralı (Jakuzi)