Aurora Cave Hotel

({count} yorum)
Kale Sokak 5, Uchisar, Merkez, Nevsehir - Uçhisar, Kapadokya, Nevşehir - Şehir merkezinde

Hakkında

Aurora Cave Hotel, sahip olduğu eşsiz manzarayla tüm ziyaretçilerinden tam not almayı başarmış tesisler arasında. Güvercinlik Vadisi’ni ve Kapadokya’nın simgelerinden biri hâline gelen balonları izleyebileceğiniz bu tesis, konforlu konaklama alanlarıyla da göz kamaştıran bir otel.

Aurora Cave Hotel mağara odaları, deluxe ve king süit seçeneklerine sahip. Dağ manzarasının görüldüğü odalarda; minibar, televizyon, klima gibi imkânların yanı sıra şömine keyfi yapılabilecek alanlar dahi mevcut. Her detayın özenle düşünüldüğü bu tesisin odaları, rüya gibi bir güne uyanmanızı sağlayacak özelliklere sahip. Ayrıca oda imkânları, Aurora Cave Hotel balayı paketleriyle oldukça çeşitli olanaklarla zenginleştirilebiliyor.

Nefes kesen manzara eşliğinde edeceğiniz serpme kahvaltı, bu tesiste konakladığınız süre boyunca aklınızdan çıkmayacak görüntülerden birisi olacak. Ayrıca Aurora Cave Hotel terasında hazırlanan dünyaca ünlü kahveler, anın tadını çıkarmanız için size leziz tatlarıyla eşlik edecek.

Birbirinden güzel aktivitelere ulaşım imkânı sunan Aurora Cave Hotel, yaşadığınız tatil deneyiminin unutulmaz olmasını sağlıyor. Vadi içinde piknik, gün doğumuna karşı yoga gibi aktiviteleriyle beğeni toplayan bu tesiste geçireceğiniz her dakika sizin için kıymetli anlar saklıyor. Aurora Cave Hotel tur hizmetleri, bu eşsiz anların organizasyonu konusunda size her zaman en iyisini sunmak amacıyla düzenleniyor.

24 saat açık resepsiyon biriminde konsiyerj hizmeti ve döviz alım/satım işlemleri gibi birçok seçkin imkân sunuluyor. Ayrıca güvenli otopark alanı bulunan bu otelde konaklarken aracınızı nereye bırakacağınızı düşünmek zorunda kalmıyorsunuz.

Uçhisar Kalesi’ne komşu olan bu tesis, çevrede gezilecek birçok doğal güzelliğe yalnızca yürüyüş mesafesinde. Gezginler için uygun bir destinasyon oluşuyla bu tesis, herkesin beğendiği bir adrese sahip. Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na 37,1 km uzaklıkta konumlanan bu otel, havaalanı transfer imkânı sağladığı için her anlamda konforu hissetmenizi sağlıyor.

Aurora Cave Hotel’de konaklayacağınız zaman tesise girişinizi 14.00 – 00.00 arasında yaptırmanız gerekiyor. Tatilinizin biteceği gün, otelden çıkış işlemlerinizinse 01.00 – 12.00 arasında tamamlanması talep ediliyor. Ayrıca bu tesis, evcil dostlarınızın sizinle konaklamasına izin veren bir otel.

Tesis Özellikleri

Araba Kiralama
Yazıcı
Bisiklet
Teras
Balayı Oteli
Ütü

Deluxe Süit

Deluxe Süit

Superior Süit

Superior Süit

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Lüks Çift Kişilik Oda (Çift Kişilik Yatak)

Lüks Çift Kişilik Oda (Çift Kişilik Yatak)

Lüks Oda

Lüks Oda

Lüks Çift Kişilik Süit (Çift Kişilik Yatak) (Kraliçe Yatak)

Lüks Çift Kişilik Süit (Çift Kişilik Yatak) (Kraliçe Yatak)

Lüks Süit

Lüks Süit

Süper Çift Kişilik Süit (Çift Kişilik Yatak) (Kraliçe Yatak)

Süper Çift Kişilik Süit (Çift Kişilik Yatak) (Kraliçe Yatak)

Süper Süit

Süper Süit

Deluxe Room

Deluxe Room

Deluxe Suit

Deluxe Suit

King Suit

King Suit

Imperial Suit

Imperial Suit

Sıkça Sorulan Sorular

hotel