Padishah Suite Otel

({count} yorum)
Yeniyol Kavşağı, İskele Cd. No:32, 65100 İpekyolu/Van, Türkiye - Van Şehir Merkezi, Van - Şehir merkezinde
No Media

Hakkında

Tesisimiz 20 adet suit daireden oluşmaktadır. Suitlerde 2 adet yatak odası, oturma odası, mutfak ve banyo vardır. Her suitimizde 5-6 kişiye kadar konforlu konaklama yapılabilmektedir. Talep halinde müsaitlik durumuna bağlı olarak suit dairede ekstra yatak açılarak konaklayan sayısını arttırma imkanı vardır.

Çift konaklamalarında evlilik şartı evlilik cüzdanı ibrazı aranmaktadır. Suitlerimizde her odada radyatörler olup 7/24 sıcak su vardır. Mutfak bölümünde kettle, mini buzdolabı bardak takımı ve ikramlıklar mevcuttur. Talep olması durumunda ekstra ücret karşılığında set üstü ocak, tencere ve yemek takımı sağlayabilmekteyiz.

Misyonumuz, ailenizle yaptığınız tatilde evinizin sıcaklığını, konforunu ve güvenliğini tesisimizde de hissetmenizi sağlamaktır. Tesisimiz şehrin ana arterlerinden biri olan İskele Caddesi üzerindedir. Tesisin 1 km’lik çapı içerisinde süpermarketler, restoranlar, hastane, eczaneler, mağazalar, benzinlikler, taksi durakları ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.

Şehrin en büyük alışveriş merkezi olan Van AVM’ye araçla 10 dk. mesafededir. Van Müzesi ve Van Kale’sine araçla 15 dk. mesafededir. Van Havalimanına 6.5 km uzaklıktadır. Akdamar Adasına tekne seferlerinin düzenlendiği ve plajların bulunduğu Edremit’e 17 km, Gevaş’a 40 km, Muradiye Şelalesi’ne 80 km uzaklıktadır.

Tesis Özellikleri

Çamaşır Temizleme Servisi
Sigara İçilmeyen Oda
Resepsiyon

Family Apart Daire

Family Apart Daire

Aile Suiti

Aile Suiti

Family Suite

Family Suite

Sıkça Sorulan Sorular

hotel