Taksim Heavenist Hotel





Taksim Heavenist Hotel İstanbul’un tarihi ilçesi Beyoğlu’nda bulunuyor. Gezilecek yerlere yakın avantajlı konumu, düzenli iç dizaynı, güler yüzlü personeliyle bu otel konuklarının rahatına odaklı bir hizmet sunuyor.
Standart oda, deluxe oda, superior oda, ekonomik oda olmak üzere 4 farklı konaklama birimine ve 10 odaya sahip olan Taksim Heavenist Hotel’in tüm odalarında klima, TV, fön makinesi, banyo, duş, terlik, havlu ve ücretsiz banyo-kozmetik ürünleri yer alıyor. Ayrıca tüm odalarda ve otel genelinde ücretsiz Wi-Fi servisi bulunuyor Otelin odalarında konuklar için ayrıca gardırop, elektrikli su ısıtıcısı, minibar ve mini mutfak yer alıyor.
Otelde kahvaltı salonu bulunuyor. Konuklar otelin çevresinde bulunan restoran ve kafelerde vakit geçirmeyi tercih edebilir. Ayrıca dileyen konuklar restoranlardan paket servis yaptırarak odalarında yemeklerini yiyebilir. Otel bünyesinde odalarda elektrikli su ısıtıcısı bulunuyor. Dilerseniz kendinize yemek, çay ve kahve hazırlayabilirsiniz.
Otelin resepsiyonu 24 saat boyunca misafirlerinin rahatı için hizmet veriyor. Lobide bagaj muhafazası, konukların eşyalarını koyabileceği emanet kasası, konsiyerj ve hızlı check-in/check-out hizmeti bulunuyor. Otelin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi sağlanıyor. Otelde otopark hizmeti sunuluyor. Bebekli konuklara özel olarak bebek bakıcısı hizmeti bulunuyor. Ayrıca otelin ütü, kuru temizleme ve günlük temizlik hizmetleri sayesinde hijyenik koşullarda tatil yapabilirsiniz. Tüm hizmetlerinin yanı sıra Taksim Heavenist Hotel konuklarına havaalanı transfer ve araç kiralama hizmeti sağlıyor.
Otele Karaköy İskelesi ve Kabataş İskelesi 1,5 kilometre, Eminönü İskelesi 2,1 kilometre, Beşiktaş İskelesi 2,8 kilometre, Yenikapı Deniz Otobüsü Limanı 3,8 kilometre, Ortaköy İskelesi 4,5 kilometre, Kadıköy Limanı 6,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Galata Kulesi’ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan otel Çiçek Pasajı’na 400 metre, İstiklal Caddesi’ne 800 metre mesafede konumlanıyor. Maçka Parkı otele 1,7 kilometre, Gülhane Parkı 3 kilometre, Yıldız Parkı 3,7 kilometre, Pierre Loti 4,1 kilometre mesafede bulunuyor. Historia AVM otele 3,4 kilometre mesafede yer alırken otel ile İstanbul Havaalanı arasında 35 kilometre mesafe bulunuyor.
Otelin giriş saati 14.00, çıkış saati ise 12.00’dir. Otel, evcil hayvanları kabul etmiyor.