Omorfi Garden Resort Hotel

({count} yorum)
Cumhuriyet Mahallesi, 102. Sokak 4/1, 07980 Göynük, Kemer, Antalya - Göynük, Kemer, Antalya

Hakkında

Antalya Kemer’de yer alan Beralisa Family Garden Resort, tam donanımlı tesisi ve geniş yüzme havuzu ile misafirlerine yüksek konforlu bir tatil olanağı sunuyor.


Oteldeki konaklama birimleri tek tiptir. Bu birimler 3 misafir ağırlama kapasitesine sahip standart odalardan oluşmaktadır. Özel olarak tasarlanan odaların her birinde banyo, saç kurutma makinesi, terlik, ücretsiz banyo malzemesi, havlu seti, emanet kasası, dolap, klima, telefon, düz ekran televizyon, uydu kanalları, kablosuz internet bağlantısı ve minibar bulunmaktadır.


Her şey dahil konseptinde misafirlerine hizmet veren tesiste sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmeti sunulmaktadır.Yine belirli saat aralığında snack bar, lobi bar ve pool barda bulunan belirli içkiler ücretsizdir.


Misafirler tesis tarafından sunulan kese, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve masaj gibi olanaklardan ücretli olarak yararlanabilirler.


Açık yüzme havuzu, su kaydırağı ve çocuk havuzunun yanı sıra otelin özel plajında vakit geçirebilirsiniz. Şezlong ve şemsiyeler konuklara ücretsizdir.


7/24 açık olan resepsiyondan günlük oda temizliği, tur bilgisi, çamaşırhane ve hızlı giriş çıkış işlemleri gibi pek çok farklı konuda yardım talebinde bulunabilirsiniz. Aracınızı tesis dışındaki ücretsiz halka açık otoparkta muhafaza edebilirsiniz.


Beralisa Family Garden Resort; Kemer’e 9 kilometre, Antalya’ya 38 kilometre, Antalya Uluslararası Havalimanı’na ise 55 kilometre mesafededir. Tesise ücretli havalimanı servisi veya ücretli transfer servisi seçeneklerinden birini tercih ederek ulaşım sağlayabilirsiniz.


Tesise en erken giriş saati 14.00, tesisten en geç çıkış saati ise 12.00 olarak belirlenmiştir. Evcil hayvan kabul edilmemektedir.


Tesis Özellikleri

Hamam
Açık Havuz
Restoran
Klima
Masaj
Engelli Dostu Odalar

Standart Oda

Standart Oda

Standard Üç Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak Ve 1 Çift Kişilik Yatak

Standard Üç Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak Ve 1 Çift Kişilik Yatak

Standard Room

Standard Room

Family Room NON-REFUNDABLE

Family Room NON-REFUNDABLE

Sıkça Sorulan Sorular

hotel