Yilmaz





Hakkında
Yılmaz Otel, Muğla - Ortaca Yahşi bölgesinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşanmasına olanak sağlıyor. Otelin plajlara, eğlence yerlerine ve restoranlara yakınlığı büyük avantaj oluşturuyor. Aileler, tek kişilik tatile çıkmak isteyenler ve balayı çiftleri Yılmaz Otel ile konfora doyuyor. Farklı bütçeler için makul odalar bulunuyor. Ziyaretçiler Bodrum'un tadını doyasıya çıkarıyor. Golf, rüzgar sörfü, kano ve balık tutma faaliyetleri tatilinize keyif katıyor.
Yılmaz Otel üç oda tipini tercihinize sunuyor. Aile odası, genişliğiyle büyük dikkat çekiyor. İki tane tek kişilik yatak ve bir tane çift kişilik yatağa sahip odada dört konuk ağırlanıyor. King oda seçeneğinde ise iki adet çift kişilik yatak bulunuyor. Pencereler sahil şeridine bakıyor. İki tane tek kişilik yatağın yer aldığı Superior King Oda, özellikle arkadaşlar için uygunluk gösteriyor. İki odanın ayrı ayrı banyoları mevcut. Klima, buzdolabı, düz ekran LCD TV, saç kurutma cihazı, havlu seti ve banyo eşyalarıyla envanter kapsam artıyor. Ortak alanlarda ve odalarda ücretsiz internet erişimi sağlanıyor.
Yılmaz Otel, barı ve alakart restoranıyla misafirlerini memnun ediyor. Restoranda sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde üç kez yemek hizmeti veriliyor. Farklı lezzetler tabağınızı süslüyor. Çevredeki lokanta ve kafeler, konuklara alternatif sağlıyor.
Resepsiyon kesintisiz hizmet veriyor. Otele dair danışmanlık ve tur rehberliği için destek alınabiliyor. Ücretsiz otopark hizmeti sayesinde araçlarınız emniyet altına alınıyor.
Yılmaz Otel sahil kenarında bulunuyor. Yahşi Plajı'na ulaşım, iki dakika yürümekle mümkün oluyor. Ortakent Plajı 1,1 km, Yeşil Plaj 1,3 km, Sarnıç Plajı 3,2 km, Camel Beach 3,4 km ve Ortakent Yahşi merkezi 3,5 km uzaklıkta yer alıyor. Kumsalıyla ünlü Ilgınlar Plajı ise 6,6 km uzaklığa sahip. Pedasa Antik Kenti ve Bodrum Değirmenleri 6 km, Bodrum Kalesi 7 km ve Yüksel Çağlar Ormanı 13 km mesafede bulunuyor. Bodrum Havalimanı ise 31 km uzaklıkta yer alıyor.
13.00 ve sonrasında otele girilebiliyor. Çıkış işlemleri 11.00 öncesinde yapılıyor. Yılmaz Otel evcil hayvanlara izin veriyor.