Kaptan Hotel

({count} yorum)
Yali Mahallesi, Sahil Sokak 32, Bodrum, 48400 Golturkbuku - Göltürkbükü, Bodrum, Muğla

Hakkında

Kaptan Otel Göltürkbükü

Göltürkbükü Kaptan Otel, özel plajı ve yemyeşil bahçelerin arasında yer alan konumuyla misafirlerine huzur dolu bir tatil deneyimi sunuyor. Hizmet kalitesi ve tesis olanakları da göz önünde bulundurulacak olursa otelin son derece cazip bir konaklama seçeneği olduğunu söylemek mümkün. Siz de bu tesiste sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Göltürkbükü Kaptan Otel'de en fazla üç kişinin konaklayabileceği standart odalar mevcut. Tesisteki tüm konaklama birimleri sade ve konforlu olacak şekilde dekore edilmiş. Her bir odada; iklim kontrolü, ütü odası ve özel banyo malzemeleri bulunuyor. Dilerseniz deniz manzaralı odalarda konaklayabilirsiniz.

Otelde her sabah açık büfe kahvaltı servisi yapılıyor. Tesiste konakladığınız süre boyunca açık ve kapalı restoranlarda leziz bir öğünle tatilinizi taçlandırabilirsiniz. Göltürkbükü Kaptan Otel'in barında ücretsiz olarak sunulan içeceklerle güne renk katmanız da mümkün.

Tesis, deniz kıyısında yer alıyor. Bu sayede misafirlerine su sporları yapma olanağı sunuyor. Balık tutma, bot ve motorlu su sporları gibi keyifli faaliyetlerle tatilinize heyecan katabilirsiniz. Göltürkbükü Kaptan Otel'de konakladığınız süre boyunca unutulmaz anılar biriktirmeniz mümkün.

Göltürkbükü Kaptan Otel; ücretsiz Wi-Fi, gazete servisi ve vale park hizmeti sunarak konuklarının yalnızca anın tadını çıkarmaya odaklanmasını sağlıyor. Tesiste gün boyunca danışma hizmeti veren bir resepsiyon mevcut. Bu alandan bagaj muhafazası ve emanet kasası gibi imkânlara erişmeniz mümkün.

Otel, şehir merkezinden 1 km uzakta, plaj bölgesinde yer alıyor. Gölköy ve Gündoğan plajları ile tesis arasında oldukça kısa bir mesafe var. Milas-Bodrum Havalimanı ise otele yaklaşık 45 km uzaklıkta yer alıyor.

Göltürkbükü Kaptan Otel'e girişler 13.00'ten itibaren yapılabiliyor. Tesisten çıkışların ise en geç saat 12.00'de yapılabileceği belirtilmiş. Tesise hiçbir evcil hayvan türü kabul edilmiyor.

Sıkça Sorulan Sorular

hotel