Medos Hotel

({count} yorum)
Güzelçamlı, Köşe Sokak, 09430 Kuşadası, Aydın - Güzelçamlı, Kuşadası, Aydın

Hakkında

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Kinalikaya Beach Otel, yeşil ve mavinin buluştuğu görkemli güzelliğini sunuyor. Otel, konuklarına güler yüzlü personelleri ile evinizde hissedeceğiniz samimi, nezih ve güven dolu bir tatil imkanı vaat ediyor. 

Kinalikaya Beach Otel, standart oda ve aile odası (iki odalı) olmak üzere iki farklı konaklama hizmetine sahip. Odalar temel ihtiyaçlarınıza yönelik minimalize olarak dizayn edilmiş olup; klima, LCD TV, kablosuz internet, mini bar ve kasa gibi imkanlara sahiptir. Toplam 58 adet odası bulunan tesisin iki adet engelli odası bulunuyor. 

Beklentileri aşan eşsiz lezzetlere ev sahipliği yapan otel, konuklarına sabah ve akşam yemeği için açık büfe imkanı sunuyor. Tercihlerinize yönelik açık ve kapalı restoran, havuz bar, lobby bar ve roof bar gibi istediğiniz zaman diliminde yararlanabileceğiniz yeme içme olanağına sahip otelde aynı zamanda odaya servis imkanı da mevcut.

Kinalikaya Beach Otel kendi bünyesinde bulunan gece kulübü sayesinde müşterilerine kolay ulaşılabilir eğlence imkanı sunuyor. Plaja 20 metre mesafede bulunan otel müşterilerine özel ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti sağlıyor. Aynı zamanda konuklarının tercih edebileceği kendi çocuk ve yetişkin havuzuna sahip.

24 saat açık resepsiyona sahip olan Kinalikaya Beach Otel, konuklarına çamaşırhane, ütü hizmeti ve ek olarak ücretsiz vale hizmeti sunuyor. 

Güzelçamlı semtinde bulunan Kinalikaya Beach Otel Kuşadası ilçe merkezine 24 km, Zeus Mağarası’na 750 metre, Dilek Yarımadası Milli Parkı’na 3 dakikalık sürüş mesafesinde ve Selçuk-Efes Havaalanı’na 42 km uzaklıkta yer alıyor. 

Evcil hayvan kabul etmeyen Kinalikaya Beach Otel’in giriş saati 14.00 ve sonrası, çıkış saati ise en geç 12.00. 

Tesis Özellikleri

Klima
Yazıcı
Tavla
Teras
Televizyon Odası
Çamaşır Temizleme Servisi

Standart Oda

Standart Oda

Aile Odası

Aile Odası

Aile Odası - Iki Odalı

Aile Odası - Iki Odalı

Junior Suit

Junior Suit

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Ekonomik Oda

Ekonomik Oda

Standart - Iki Yataklı Oda

Standart - Iki Yataklı Oda

Standart Oda - Üç Kişilik

Standart Oda - Üç Kişilik

Aile Suit

Aile Suit

Üç Kişilik Oda

Üç Kişilik Oda

Aile Suiti

Aile Suiti

Sıkça Sorulan Sorular

hotel