Kumlubük Hotel

({count} yorum)
Kumlubük Marmaris Caddesi 14, 48700 Marmaris, Muğla - Turunç, Marmaris, Muğla

Hakkında

Muğla’da bulunan Marmaris ilçesi, denizi ve eşsiz tabiatı ile hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmez tatil mekânları arasında yer alıyor. Marmaris’te bulunan Zeus Turunç Otel, özellikle yaz aylarında seçkin bir tatil fırsatı sunuyor. Otelin dekorasyon ve rahatlık konusunda gösterdiği önem, misafirlerin ev konforunda bir deneyim elde etmesini sağlıyor.

Marmaris Zeus Turunç Otel, standart ve geniş olmak üzere iki farklı tipte oda seçeneği sunuyor. Geniş ve ferah odalar, her yaştan konuğun rahatlığını ön planda tutuyor. Odalarda televizyon ve klima bulunuyor. İnternet hizmetinin sadece ortak alanlarda verildiği otel, deniz ve dağ manzaralı odalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Zeus Turunç Otel aile odaları, 32 metrekarelik bir alana sahip. Bu odalarda 4 kişilik bir aile rahatlıkla konaklayabiliyor.

Tesisin sunduğu avantajlar arasında geniş yeme - içme imkânları bulunuyor. Açık büfe restoran hizmeti veren otel, konuklarının damak zevkine uygun lezzetler sunuyor. Zeus Turunç Otel, havuz bar hizmetine de sahip. Bu sayede havuz başında serinlemek isteyen kişiler, yerli ve yabancı tüm içeceklere kolayca ulaşabiliyor.

Otelde açık yüzme havuzu yer alıyor. Havuzda bulunan kaydırak, konukların eğlenceli dakikalar yaşamasına olanak sağlıyor. Ayrıca otelde bilardo da bulunuyor. Misafirler, bilardo oynayarak vaktini verimli bir şekilde değerlendirebiliyor. Zeus Turunç Otel, güneşlenme terası ve dinlenme salonuna da ev sahipliği yapıyor. Tüm bu alanlarda tatilin keyfini doyasıya çıkarabilmeniz mümkün.

Zeus Turunç Otel, 24 saat resepsiyon hizmeti sunuyor. Ayrıca tesisin dışında ücretsiz bir halka açık otopark bulunuyor. Otel, ücretli havaalanı servisine de sahip.

Mavi bayraklı Kumlubük Plajı'na 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan otel, denizin tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca tesis, İçmeler’e 17 km, Marmaris merkeze ise 19 km mesafede bulunuyor. Dalaman Havaalanı’na 109, Bodrum - Milas Havaalanı’na ise 169 km uzaklıkta yer alan tesis, transfer hizmeti de sunuyor.

Otele en erken giriş saati 14.00 olarak belirtiliyor. Tesisten en geç çıkış saati ise 12.00. Zeus Turunç Otel, evcil hayvan kabul etmiyor.

Tesis Özellikleri

Açık Büfe
Vale (Ücretli)
Araba Kiralama
Mescit
Yazıcı
Güneşlenme Terası

Standart Oda

Standart Oda

Geniş Oda

Geniş Oda

Spacious Room

Spacious Room

Standard Room

Standard Room

Aile Odası

Aile Odası

Family Room

Family Room

Sıkça Sorulan Sorular

hotel