Ivy House Loca Alaçatı

({count} yorum)
Alacati Mahallesi, 12055 Sokak 11, 35937 Cesme - Alaçatı, Çeşme, İzmir - Şehir merkezinde

Hakkında

Ivy House Loca Alaçatı, hem tasarımı hem de sunduğu üstün hizmetle bölgenin en sevilen konaklama tesislerinden biri olmayı başarıyor. Misafirlerinin tesisten memnun şekilde ayrılmasını hedefleyen otel, güler yüzlü personel ekibiyle çalışıyor.

Otel bünyesinde teraslı, balkonlu ve havuz manzaralı gibi birçok seçeneğe sahip oda tipleri bulunuyor. Taş ev konseptiyle hazırlanan konforlu odalarda televizyon, klima, banyo malzemeleri ve internet erişimi mevcut. Aynı zamanda Ivy House Loca Alaçatı havuz bağlantılı odalarında yaz tatilinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ivy House Loca Alaçatı kahvaltısı kontinental tarzda servis ediliyor. Birbirinden lezzetli kahvaltılıklarla özenle hazırlanan kahvaltı, misafirlerden tam not alıyor. Otel, oda ve kahvaltı konseptinde hizmet veriyor. Bunun yanı sıra havuz barda da içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Tesisin çevresinde bulunan restoran ve kafelere de kolayca ulaşabilirsiniz.

Oldukça huzurlu bir ortam sunan tesis, yaz tatilinizin en iyi şekilde geçmesini sağlıyor. Yaz sıcağında otelin havuzu sayesinde ferahlayabilirsiniz. Dilerseniz otelin bahçesinde açık havada keyifli zaman geçirebilirsiniz. Aynı zamanda Alaçatı’yı gezerek güzel anılar biriktirmeniz mümkün.

Tesisin resepsiyonundan dilediğiniz zaman sorularınıza kolayca cevap alabilirsiniz. Güler yüzlü ve ilgili personel ekibi, tatilinizi en sorunsuz şekilde geçirmeniz için çalışıyor. Tesis, uyandırma servisi hizmeti de veriyor. Otele kendi aracınızla ulaşım sağlarsanız Ivy House Loca Alaçatı otoparkını ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Merkezi konumuyla tercih sebebi haline gelen otel, Ilıca Plajı’na 2,7, Erythrai Antik Kenti’ne ise 5,1 km mesafede yer alıyor. Sakız Adası Ulusal Havaalanı ise otele 34 km uzaklıkta bulunuyor.

Otel, giriş işlemlerini 14.00-18.00 saatleri arasında kabul ediyor. İşlemlerinizi bu saatler aralığında yaptırdıktan sonra odanıza yerleşebilirsiniz. Tesisten ayrılmak istediğiniz gün ise çıkış işlemlerinizi en geç saat 12.00’ye kadar tamamlamanız isteniyor. Ivy House Loca Alaçatı, evcil hayvanlarınızı da kabul ediyor.

Tesis Özellikleri

Valiz Dolabı
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Temizlik Hizmeti
Snack Bar

Havuz Bağlantılı Oda

Havuz Bağlantılı Oda

Şömineli Oda

Şömineli Oda

Cumbalı Oda

Cumbalı Oda

Deluxe Oda Teraslı

Deluxe Oda Teraslı

Swım Up

Swım Up

Fireplace Room

Fireplace Room

Bay Room

Bay Room

Deluxe Room With Balcony

Deluxe Room With Balcony

TERASLI SUİT ODA

TERASLI SUİT ODA

SUİTE ROOM WİTH TERRACE

SUİTE ROOM WİTH TERRACE

Sıkça Sorulan Sorular

hotel