Faik Pasha Apartments

({count} yorum)
Firuzaga Mahallesi, Faik Pasa Caddesi 41-45-49, Beyoglu, Istanbul - Taksim, Beyoğlu, İstanbul - Şehir merkezinde

Hakkında

Faik Pasha Suites Apartments Beyoglu Çukurcuma semtinde yer alıyor. Tesis, şık oda ve suitlerden oluştuğu için misafirlerine seçim yapma şansı sunuyor. Ailenizle veya arkadaşlarınızla konaklama yapmanız mümkün. Suitler mini mutfaklı olarak tasarlanmış. Ayrıca odalar, antika mobilyaları ve ahşap zeminiyle göz dolduruyor. Pek çok lokasyona yakın bir konumda bulunan otelde, kaldığınız süre boyunca ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Faik Pasha Suites Apartments Beyoglu; kahvaltı dâhil olarak hizmet veriyor. Oda çeşitleri arasında; 20 m2’den 75 m2’ye kadar farklı özelliklere sahip olanlar mevcut. Kalacak olan kişi sayısına göre bu seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Engelli kullanımına uygun ve sigara içilmeyen odalarda konaklamanız mümkün. Ayrıca tesis odaları; klima, minibar, televizyon, ücretsiz internet, oturma grubu ve mutfak gibi rahatınız için kullanabileceğiniz eşyalardan oluşuyor.

Faik Pasha Suites Apartments Beyoglu bünyesinde; açık büfe restoran, kafeterya, pastane, içecek otomatı ve odaya yemek servisi gibi hizmetler de mevcut. Sabah kahvaltısı açık büfe olarak veriliyor. Suit konaklamalarında mini mutfakta atıştırmalıklarınızı hazırlayabilirsiniz.

Faik Pasha Suites masaj, SPA ve buhar odası avantajlarıyla öne çıkıyor. Tatiliniz sırasında hem zihnen hem de bedenen rahatlamak için Faik Pasha Suites Apartments sauna seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.

Faik Pasha Suites İstanbul, 24 saat açık resepsiyonuyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Ayrıca özel aracınızla geldiğinizde tesisin ücretsiz otoparkını da kullanabilirsiniz. Dilerseniz vale hizmeti de mevcut.

Faik Pasha Suites Apartments Beyoglu; Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, Ayasofya Müzesi ve Kapalı Çarşı’ya 15 dakika mesafede. Ayrıca şehrin gözde merkezlerinden olan İstiklal Caddesi, Pera Müzesi, İstanbul Modern Müzesi, Galata Kulesi, Tramvay ve Metro istasyonlarına da yürüyerek ulaşabilirsiniz. Tesis, Atatürk Havalimanı’na 19 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 km uzaklıkta. Bu güzergâhlara ulaşım için ücretli olarak havalimanı ve transfer servislerini kullanabilirsiniz.

Faik Pasha Suites Apartments Beyoglu giriş saati, 14:00 ve sonrası; çıkış saati,12:00 ve öncesi olarak belirtiliyor. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor.

Tesis Özellikleri

Restoran
Klima
Bebek Dostu
Vale (Ücretli)
Masaj
Açık Büfe

Single Room

Single Room

Superior Room

Superior Room

Triple Superior Room

Triple Superior Room

Panaromic Penthouse

Panaromic Penthouse

One Bedroom Suıte

One Bedroom Suıte

Two Bedroom Apartment

Two Bedroom Apartment

Dublex Penthouse

Dublex Penthouse

Three Bedroom Suıte

Three Bedroom Suıte

Executive Suit

Executive Suit

Standart Oda

Standart Oda

Dublex Oda

Dublex Oda

Panaromic Suit

Panaromic Suit

Sıkça Sorulan Sorular

hotel