Blue Horizon Residence

({count} yorum)
Emirhan Caddesi 21/11, 34349 Istanbul, Beşiktaş - Yıldız, Beşiktaş, İstanbul - Şehir merkezinde

Hakkında

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde yer alan We Home Fulya, modern stilde dekore edilen ferah konaklama birimleriyle hizmet veriyor. Dikilitaş mevkiinde konumlanan We Home Fulya, tam donanımlı odalarıyla beklentileri karşılıyor.

Deluxe Oda ve Superior Oda olmak üzere çeşitli konaklama birimlerine sahip olan We Home Fulya’nın tüm odalarında duşlu banyo, saç kurutma makinesi, terlik, ücretsiz banyo malzemeleri, havlu seti, dolap, ısıtma, klima, çalışma masası, temizlik ürünleri, kablosuz internet, LED televizyon, uydu kanalları, buzdolabı, bebek sandalyesi, yemek alanı, mutfak gereçleri ve mini mutfak bulunuyor.

We Home Fulya’da konuklara odaya yemek servisi hizmeti veriliyor. Çeşitli içecekler tüketebileceğiniz bir kafe de We Home Fulya bünyesinde yer alıyor.

We Home Fulya’da televizyon odası, asansör, bahçe, salon, özel sigara içme alanı, ortak mutfak, aile odaları, sigara içilmeyen odalar, oyun alanı, kafe, teras, veranda ve otopark gibi olanaklar bulunuyor.

We Home Fulya’nın resepsiyonu birden fazla dil bilen personel ile birlikte 24 saat açık. Resepsiyonda özel check-in/-out, uyandırma servisi, bilet desteği, hızlı check-in/-out, özel karşılama sunumları, emanet kasası, bagaj muhafazası ve günlük temizlik hizmetleri bulunuyor. Transfer hizmeti, havaalanı servisi, kuru temizleme, ütü ve çamaşır yıkama hizmeti de We Home Fulya bünyesinde ücretli olarak sunuluyor.

We Home Fulya; Ihlamur Kasrı Müzesi’ne 0.5 km, Yıldız Sarayı Müzesi’ne 0.9 km, Beşiktaş Meydanı’na 1.5 km, Mihrabat Tabiat Parkı’na 7.3 km, Atatürk Müzesi’ne 1.2 km, Sabiha Tansu Müzesi’ne 1.2 km, St. Paul Kilisesi’ne 0.4 km, Malta Köşkü’ne 1.3 km, Leyla Gencer Anıtı’na 0.3 km uzaklıkta. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın We Home Fulya’ya olan mesafesi ise 31 km.

We Home Fulya’nın giriş saati 13:00, ayrılma zamanı ise 12:00’dir. We Home Fulya, evcil hayvan kabul etmiyor. Tesis resepsiyonu 11.00-19.00 arası açıktır.

Tesis Özellikleri

Asansör
Teras
Televizyon Odası
Kuru Temizleme
Ortak Mutfak
Tasarım Oteli

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Superior Room

Superior Room

Deluxe Room

Deluxe Room

Superior Oda

Superior Oda

Sıkça Sorulan Sorular

hotel