Ebruli Otel Cunda

({count} yorum)
Uckuyular Caddesi, 10400 Cunda Island, Ayvalık - Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir

Hakkında

Hotel Cunda Marina, butik hizmet veren bir tesis. Estetik dış mimarisi, konukların işletmeyi merak etmesinde önemli bir etken. Sessiz ve sakin bir ortamda olması ise otelin atmosferini olumlu yönde etkiliyor. Konforlu odaları da konukların tesisten memnun ayrılmasını sağlıyor.

1 süit, 4 twin ve 11 double odası bulunan otelde, kendinize uygun seçeneği bulmanız son derece kolay. 16 alternatifin olduğu Hotel Cunda Marina’da aile odalarını tercih ederek çocuklarınızla bir arada konaklayabilirsiniz. Kalabalık gruplarla seyahat ediyorsanız da bu odayı seçmeniz uygun olabilir.

Günün en sevilen öğünü olan Hotel Cunda Marina kahvaltısı, pek çok çeşitle konukların farklı damak zevklerine hitap ediyor. Ayrıca bu öğünün açık büfe olması da son derece doyurucu olmasını sağlıyor. Bu leziz kahvaltı servisini kaçırmamak için 09.00 ila 11.00 arası restorana inebilirsiniz.

Hotel Cunda Marina, aktivite imkânlarıyla konforlu bir tatilin yanı sıra eğlenceli etkinlikler de sunuyor. Bilardo oynayabileceğiniz salonda sevdiklerinizle keyifli şekilde vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca açık havuzunda da dinlenmeniz mümkün. Yeşil bahçesi ise kafa dinlemeniz için ideal.

Aracıyla seyahat eden gezginlerin park sorununu çözen Hotel Cunda Marina otoparkı misafirlerin kullanımına açık. Bunun yanı sıra konukların her an ulaşabilmesi için de otel resepsiyonu 24 saat hizmet veriyor.

Sarımsaklı Plajı’na 20 dakikalık mesafede bulunan otelden Ayvalık’a da kısa sürede ulaşmanız mümkün. İşletmeden 4 km uzaklıkta bulunan ilçe merkezi pek çok imkânıyla turistlerin seyahat güzergâhına ekleniyor. Dönüşte ise ortalama 45 km mesafedeki Balıkesir Koca Seyit Havalimanına tesisin ücretli havaalanı servisiyle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hotel Cunda Marina’ya 14.00 itibarıyla girebilirsiniz. Çıkış için de 12.00 öncesinde herhangi bir saat aralığı uygun olabilir. Buna ek olarak tesis, evcil hayvanları kabul ettiği için patili dostlarınız da seyahatinizde sizlere eşlik edebilir.

Deluxe Double Room

Deluxe Double Room

Deluxe Room, Partial Sea View

Deluxe Room, Partial Sea View

Deluxe Triple Room

Deluxe Triple Room

Family Room

Family Room

Deluxe Twin Room

Deluxe Twin Room

Deluxe Triple, ,

Deluxe Triple, ,

Deluxe, Side Sea View,

Deluxe, Side Sea View,

Deluxe Room With Two Single Beds, ,

Deluxe Room With Two Single Beds, ,

Deluxe Double Room, ,

Deluxe Double Room, ,

Family Suit, ,

Family Suit, ,

Sıkça Sorulan Sorular

hotel