Sultan Apart

({count} yorum)
Çamlık Mahallesi, 569. Sokak 6, 09270 Didim, Aydın - Altınkum, Didim, Aydın

Hakkında

Sultan Apart Otel, Didim’de yer alan ve ev rahatlığını tatillerde bile yaşamanıza yardımcı olan bir tesis. Uzun süreli konaklamalar için uygun olan apart, odaları içerisinde sahip olduğu alanlarla öne çıkıyor. Didim’in en güzel plajlarından birinde bulunan kullanışlı ve konforlu konaklama imkânını yakalayabilirsiniz.

Altınkum 3. mevkide yer alan apart toplamda 24 adet odaya sahip. Odalar, içerisinde maksimum beş kişi konaklayabilecek şekilde döşenmiş. Tek ve çift kişilik yatak çeşitlerinden birini tercih edebilir, gün içerisinde kullanabileceğiniz çekyat koltuklara sahip olabilirsiniz. Yemekleri hazırlayabilmenize olanak sağlayan ankastre mutfaklar da tüm odalarda bulunuyor.

Didim Sultan Apart Otel restoranı, tüm misafirlerine gün içerisinde hizmet veriyor. Restoran dışında odada mutfak alanında kendi yemeklerinizi de hazırlayabilmeniz için tüm gereçler tahsis ediliyor. Restoranı aynı zamanda bar olarak da kullanarak dilediğiniz alkollü ve alkolsüz içeceklere erişim sağlayabilirsiniz.

Didim’de yer alan en güzel plajlar arasında sayılan 3. koy, tesise 2 dakikalık yürüme mesafesinde. Aradaki bu kısa mesafe dilediğiniz zaman plaja ulaşabilmenize imkân veriyor. Halka açık olan Altınkum sahiline kısa sürede ulaşarak, Ege’nin serin ve mükemmel sularının tadını çıkarabilirsiniz.

Sultan Apart Otel, Didim’de havuz keyfi çıkarabilmenizi de mümkün kılıyor. Apart otelin önünde yer alan yetişkin havuzunu dilediğiniz zaman kullanabilir ve tahsis edilen şezlonglarda güneşlenebilirsiniz. Aktivitelerle dolu bir günün ardından düzenlenen Türk gecesine katılabilir ve canlı müziğin zevkini yaşayabilirsiniz.

Konumu dolayısıyla tercih edilen Sultan Apart Otel, Didim Havaalanı servisi sayesinde misafirlerinin kolaylıkla seyahat edebilmesini sağlar. Milas Havaalanı’yla arasında 88 km’lik uzaklık bulunan apart, şehir merkezine ise yürüyüş mesafesinde. Kumsal da tesisin 750 metre ilerisinde yer alıyor.

Sultan Apart Otel Didim’e giriş saati en erken 14.00 ve sonrası. Aparttan çıkmak istediğinizde ise 12.00 ve öncesinde işlemleri yapmanız gerekiyor. Evcil hayvanlar apartın içerisine kabul edilmiyor.

Tesis Özellikleri

24 Saat Açık Resepsiyon
Restoran
Klima
Bebek Dostu
Kapalı Otopark
Oda Servisi

Sıkça Sorulan Sorular

hotel