1881 Halil Efendi Butik Otel

({count} yorum)
Alaçati Mahallesi, 12047 Sokak 2, 35930 Alacati, Aegean - Alaçatı, Çeşme, İzmir - Şehir merkezinde

Hakkında

Alaçatı’nın tam kalbinde nezih ve şık bir konaklama alternatifi arıyorsanız 1881 Halil Efendi Butik Otel’i tercih edebilirsiniz. Restore edilen bu tarihi yapı, misafirlerine etkileyici bir atmosfer sunuyor. Otelin güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde keyifli bir tatil geçirmek mümkün.

1881 Halil Efendi Butik Otel konuklarına farklı oda seçenekleri sunuyor. Tesiste 3 kişilik deluxe ve double suit odalar mevcut. Her iki alternatifte de odaya ek yatak ilave edilebiliyor. 1881 Halil Efendi Butik Otel standart odalarında ise iki kişinin rahatlıkla konaklaması mümkün.

Tesiste yiyecek ve içecek çeşitleri bulabileceğiniz bir kafe yer alıyor. Gün içinde aperatif yiyecekler almak isterseniz snack barı tercih edebilirsiniz. Pansiyonda, sabah saat 09.00 ve 11.00 arasında serpme kahvaltı veriliyor. Ayrıca tesis, birçok içecek türü bulabileceğiniz bir bara sahip.

1881 Halil Efendi Butik Otel günlük temizlik hizmeti sayesinde odalarınız her an hijyenik tutuluyor. Üstelik tesiste konakladığınız süre boyunca çamaşırhaneyi de kullanabilirsiniz. Ayırca otel, tüm misafirlerine 7/24 açık resepsiyon hizmeti sunuyor.

Tesis, ücretsiz bir otoparka sahip. Bu sayede aracınızı güvenle otelin içerisinde bırakabilirsiniz. Bazı odalarda ve ortak alanlarda ise 1881 Halil Efendi Butik Otel ücretsiz Wi-Fi bağlantısını kullanmak mümkün.

Tesis Alaçatı merkeze sadece 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Ilıca Plajı’na otelden 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Tesisle Boyalık Plajı arasında 6,9 km mesafe bulunuyor. Çark Plajı’na otelden 9 dakikada gitmek mümkün. Tesis, Delikli Koy’a ise 9,4 km uzaklıkta yer alıyor. Çeşme Otogar’a otelden araçla 16 dakikada gidebilirsiniz. Tesis, Adnan Menderes Havalimanı arasında 85,7 km mesafede. Dönüşte otelin havalimanını transfer hizmetini değerlendirmek mümkün.

Tesise en erken giriş saati 14.00 olarak geçiyor. Otelden ayrılmak için belirtilen en geç saat ise 12.00. Üstelik tesiste evcil dostlarınızla konaklayabilirsiniz.

Tesis Özellikleri

Snack Bar

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Double Deluxe Suit

Double Deluxe Suit

Sıkça Sorulan Sorular

hotel