Apa Mountain Lodge

({count} comment)
Caglarca Mahallesi, 4433 Sokak 4, 07070 Konyaaltı, Antalya - Konyaaltı, Antalya
No Media

About

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yer alan Apa Boutique Hotels, yeşil ile mavinin buluştuğu en özel noktalardan birinde tatilseverlere kapılarını açıyor. Modern tasarıma sahip olan tesis, her ihtiyacı karşılayacak büyüklükte odaları ile konforlu ve keyifli bir tatil tecrübesi yaşamanıza katkı sağlıyor.

Apa Boutique Hotels’in farklı konaklama seçenekleri arasında; standart oda, bungalov ve deluxe oda yer alıyor. Dilediğiniz odayı tercih etmeniz mümkün. Her odada yer alan; klima, TV, buzdolabı, çalışma alanı ve oturma grubu özenli bir biçimde misafirler için hazırlanıyor.

Otel, yemek konusunda da önemli avantajlar sunuyor. Tesiste toplamda üç adet restoranın var oluşu neticesinde hem kahvaltı hem de öğle ve akşam yemekleri servis ediliyor. Havuz bar seçeneğinin bulunması ise havuz keyfinin katlanması adına önemli bir role sahip oluyor.

Bagaj muhafazası hizmeti sunan tesis resepsiyonu 7/24 açık. Ücretli vale park desteğinin yer aldığı bu otelde tesis dışında ücretsiz bir otopark da bulunuyor. Ayrıca odaların tümünde ve otel içerisindeki her ortak noktada internet desteği sağlanıyor.

Apa Boutique Hotels; Antalya il merkezine 20 km, Antalya Limanı’na 25 km, Olimpos’a 78 km ve Saklıkent’e 30 km mesafede yer alıyor. Merkezî konumda bulunan bu otelin Antalya Havalimanı’na olan uzaklığı ise 39 km. Tesis tarafından ücretli bir şekilde havalimanı transfer hizmetinin sunulması misafirlerin ulaşım kalitesini yükseltiyor.

Evcil hayvan kabul etmeyen tesisin giriş saati en erken 14.00, otelden çıkış saati ise en geç 12.00 oluyor.

Facility Features

Fireplace
Restaurant
Air Conditioning
Library
Conference Room
Room Service

Bungalov Superior

Bungalov Superior

Bungalov Deluxe - Saunalı

Bungalov Deluxe - Saunalı

Standart Oda

Standart Oda

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Bungalow Superior

Bungalow Superior

Bungalow Deluxe - With Sauna

Bungalow Deluxe - With Sauna

Bungalov

Bungalov

Frequently Asked Questions

hotel