Banana Alaçatı Wellness Hotel - Adults Only





Banana Alaçatı Otel, geniş ve ferah yemyeşil bir bahçe içerisinde her birinde 3 oda bulunan 5 küçük taş ev, yerel yemekler sunan bir restoran, organik kokteyller yapan bir kokteyl bar bulunur. Bahçesinde deniz tuzu ile arındırılan ekolojik ve ısıtmalı bir havuz bulunur. Havuz 15 Nisan - 15 Kasım tarihleri arasında aktiftir. Ayrıca şifa bahçesi içerisinde SPA tipi Hidroterapi masaj özellikli dev bir jakuzi bulunur. 35 derece su sıcaklığına sahip bu özel jakuzimiz resepsiyonumuzdan saatlik olarak kiralanarak kullanılabilir.
Banana Alaçatı'da, size uygun bir oda tipimiz mutlaka var. Alaçatı ‘da kış aylarında ş keyfi yaşamak isteyenler için Suite odalarımız, Cumbada oturup keyif yapmak isteyenler için Cumbalı Deluxe ve balkondan Alaçatı manzarası izlemek isteyenler için Superior Balkonlu odalarımız bulunur. Odalarımızın kendine özgü özellikleri ve imkanları dışında tüm odalarımızda dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz çok özel ve sıcak LED aydınlatmalar kullandık. Ayrıca özel aydınlatmalı makyaj aynalarımız ve makyaj masalarımız kadın misafirlerimizin hazırlık sürecini kolaylaştıracak ve konforlu hale getirecek şekilde tasarlandı.
Çeşme yarımadasının bizlere sunduğu eşsiz çeşitliliği Alaçatı'lı şefimiz ve yardımcıları çok tatlı teyzelerimiz özenli bir şekilde misafirlerimize sunuyor. Çeşme‘nin Germiyan Köyü‘nde Mutluluk Çiftliği adını verdiğimiz kendi çiftliğimizde tamamen ekolojik yöntemler ile ata tohumlarından organik olarak yetiştirdiğimiz sebzelerimiz, meyvelerimiz ve aromatik bitkilerimiz ile tam bir yerel deneyim yaşayacağınız kahvaltımız ve restoran menümüz sizi çok şaşırtacak. Kendi zeytinyağımız ile tatlandırdığımız yöresel ve dünya mutfağının özel lezzetleri gerçek bir deneyimi sunuyor.
Otelimiz Çeşme Alaçatı'da, restoran ve barlara 5 dk. yürüme mesafesinde konumlanmaktadır. Alaçatı merkezinde deniz bulunmamaktadır. Sahil için 6 dk. mesafedeki Ilıca Plajı ya da 4 dk. mesafedeki Port bölgesine gitmek gerekir. Alaçatı'da konumlanan tüm otellere deniz aynı mesafededir.
Tesise 08:00 – 23:00 saatleri arasında giriş yapılabilir. Bu saatler dışında giriş kapısı kapalıdır. Tesisimizde 17 yaş altı çocuklar konaklayamaz. Evcil hayvan kabul edilmemektedir.Tesis Özellikleri
Superior Balkonlu Oda (Balkonlu)
/turkiye/izmir/cesme/banana-alacati-otel_c97907ea.jpg)
Deluxe Cumbalı Oda
/turkiye/izmir/cesme/banana-alacati-otel_e8c2e794.jpg)
Executive Verandalı Oda (Jakuzi)
/turkiye/izmir/cesme/banana-alacati-otel_b0766a97.jpg)
Executive Oda (Jakuzi)
/turkiye/izmir/cesme/banana-alacati-otel_b0766a97.jpg)
Deluxe Oda
/turkiye/izmir/cesme/banana-alacati-otel_e8c2e794.jpg)