Aysa Hotel

({count} yorum)
Ogut Sokak 16, Beyoglu, 34500 Istanbul - Taksim, Beyoğlu, İstanbul - Şehir merkezinde

Hakkında

İstanbul Avrupa yakasında bulunan hotel, Beyoğlu’nda kalabalıktan uzak sakin konumuyla dikkat çekiyor. Önemli yerlere yakınlığıyla öne çıkan hotel, konumuyla misafirlerine birçok avantaj sağlıyor.

Hotelde Standart Çift Kişilik Oda ve Standart Üç Kişilik Oda olmak üzere iki farklı tipte oda bulunuyor. Standart Üç Kişilik odada üç tane tek kişilik yatak bulunuyor. Standart Çift Kişilik Oda ise bir tane çift kişilik yatak içeriyor. Bütün odalarda misafirler için özel banyo mevcut. Ayrıca taş desenli duvarlara ve parke zeminlere sahip olan odalar, misafirlerine hoş bir ambiyans sağlıyor. Odalarda mini bar ve TV de mevcut. Bununla beraber odalarda 6 yaşına kadar 1 tane çocuk ücretsiz bir şekilde kalabiliyor.

Hotelde odada kahvaltı hizmeti sunuluyor. Ayrıca bahçesinde yer alan hotelin kafesinde gün boyu ücretsiz olarak çay ya da nargile içebiliyorsunuz. Hotelde restoran olmasa da en yakın restoran 86 m’lik mesafede kalıyor.

Resepsiyonda emanet kasası, bagaj depolama, tur masası ve kapıcılık hizmetleri sunuluyor. Ayrıca ilk gelişinizde özel karşılama sunumları da yapan hotel, misafirlerini özenli bir şekilde ağırlıyor. Ayrıca günlük gazete servisi de yaparak yazılı basını takip etmekten hoşlanan kişilere hitap ediyor. Hotel içinde tarayıcı ve fotokopi gibi çalışma yerleri de bulunuyor. Ayrıca hotel bünyesinde otopark olmasa da yakınlarda hem ücretli hem de ücretsiz otoparklar yer alıyor.

Hotele Madame Tussauds İstanbul 190 m, İstiklal Caddesi 350 m, Çiçek Pera İstanbul 350 m, Tarihi Galatasaray Hamamı 450 m, Taksim Meydanı 550 m, Atatürk Kültür Merkezi 700 m, Masumiyet Müzesi 700 m, Fransız Sarayı 750 m, Santa Maria Draperis Kilisesi 850 m, Dolmabahçe Sarayı 1.8 km, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 2.5 km, Galata Kulesi 2.6 km, Ayasofya 4.1 km, Yerebatan Sarnıcı 4.1 km, Topkapı Sarayı 7.2 km ve Miniatürk 7.3 km uzaklıkta kalıyor. Ayrıca İstanbul Havalimanı 37.8 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı 41.6 km’lik mesafededir. Hotel, ücretli olarak misafirlerinin havalimanına ulaşımını sağlıyor.

Hotele girişler 14:00’ten sonra yapılıyor. Çıkış işlemlerinin ise 12:00’den önce tamamlanması gerekiyor. Karma Hotel, tesisinde evcil hayvanların kalmasına izin vermiyor.

Tesis Özellikleri

Cafe & Bar
Kahvaltı
Kuru Temizleme
Çamaşır Temizleme Servisi
Konsiyerj Hizmeti
Ütü

Basic Oda

Basic Oda

Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Standard Iki Ayrı Yataklı Oda

Standard Iki Ayrı Yataklı Oda

Economy Üç Kişilik Oda

Economy Üç Kişilik Oda

Romantic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Romantic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Deluxe Oda

Deluxe Oda

Deluxe Balcony Double

Deluxe Balcony Double

Twin

Twin

Deluxe Double

Deluxe Double

Standard Double

Standard Double

Budget

Budget

Sıkça Sorulan Sorular

hotel