Евтини самолетни билети за Чанаккале

Авиокомпании, летящи до Чанаккале

Информация за Чанаккале

ТЕЛЕФОНЕН КОД 0 286
КОД НА РЕГИСТРАЦИЯ 17
ПЛОЩ 9 950 km²
НАСЕЛЕНИЕ 502 328

Чанаккале Летища

Летище Телефон Разстояние до центъра на града Транспорт
Летище Чанаккале 3 km Такси, автобус
flight