Centro Trans Sarajevo Билет за автобус

Centro Trans Sarajevo

 • ФИРМЕН СТАТУС
  Предлага се за продажба
 • СПИРКИ
  120 Спирка
 • ОБЩ ЦЕНТЪР
  Saraybosna
 • ДАТА НА OСНОВАВАНЕ
  2024
 • ОСНОВАТЕЛ
  Centro Trans Sarajevo
 • ТОЧКАТА НА ​​KОМПАНИЯТА
  5,0 / 5 Последните 180 дни: 1 Глас Обща Сума: 1 Глас Как да гласувам?

Centro Trans Sarajevo Най-често посещавана 118 автогара

Кликнете, за да го видите на картата.

Последни коментари от нашите пътници за Centro Trans Sarajevo

bus