Sim-Er Hotel

({count} yorum)
Fevziçakmak, 36040 Kars Merkez/Kars, Turkey - Kars Şehir Merkezi, Kars - Şehir merkezinde

Hakkında

Sim-Er Hotel, doğunun incisi Doğubayazıt'ta hiç alışılmadık bir bekleneninde ötesinde konfor, hizmet titizlik. Tüm yabancı turistlerin alternatifsiz kabul ettiği otelimiz, profesyonel hizmet anlayışının yanında kendinizi gerçekten evinizde hissedebileceğiniz rahatlığa ve konfora sahiptir. Ağrı dağına karşı yöresel yemekler sonrasında bir keyif kahvesine ne dersiniz? sloganıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Otelimizin restoran ve bar da görevli personeli sizlerin seyahatlerinizi en iyi hizmeti vererek unutulmaz kılarken deneyimli aşçılarımız yöresel ve spesiyal yemeklerle sizlerin damak zevkinize hitap edecektir. Otelimizin balkonundan Ağrı Dağı manzarasıdır. Evinizdeki güveni, konforu ve huzuru değişik bir ortamda yaşamaya ne dersiniz? Kars il merkezi Kars Çayı ve Eski şehrin orta kısmında yer almaktadır.

1998 yılında beri faaliyet gösteren otelin bir çok odası eski şehrin göz alıcı manzarası ile eşsiz bir güzellik sunmaktadır. Otel bünyesinde 150 kişilik çok amaçlı salonu, 250 kişilik restaurant ve 1.500 kişilik bahçesi ile bölgede şehir merkezinde büyük organizasyonları yapacağınız nadir yerlerden biridir.

Turizm Bakanlığına Bağlı Sim - Er Hotel, 146 Oda 4 Suit 300 yatak kapasiteli 150 Kişilik restoran 250 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, sauna, lobi, lobi-bar, açık otoparkıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

Otelimiz Kars Havaalanı'na 5 km, Ani Harabelerine 38 km, Sarıkamış kayak tesislerine 58 km, Çıldır Gölü'ne 60 km, Kuyucuk Milli Kuş Cenneti'ne 25 km, Susuz Şelalesi'ne 23 km, Otantik Köylere 18 km (cirit, at yarışı, kızaklı at gezisi, doğa yürüyüşü, yöresel yemekler) uzaklıktadır.

Evcil hayvan kabul edilmemektedir.

Tesis Özellikleri

Sauna
Asansör
Banyo
Temizlik Hizmeti

Standart Oda

Standart Oda

Double Oda

Double Oda

Triple Oda

Triple Oda

Single Oda

Single Oda

Suit Oda

Suit Oda

Standard Room

Standard Room

Standard Double Room (Full Double Bed)

Standard Double Room (Full Double Bed)

Standard Double Room (Twin Beds)

Standard Double Room (Twin Beds)

Standard Room, City View,

Standard Room, City View,

Standard Single Room (Single Bed)

Standard Single Room (Single Bed)

Sıkça Sorulan Sorular

hotel