Keskin Hotel

({count} yorum)
Gurpinar Mahallesi, 353 Sokak 2-4, Ortaca, 48840 Dalyan, Mugla - Dalyan, Ortaca, Muğla - Şehir merkezinden 7,7 km

Hakkında

Muğla Hotel Keskin, yeşilin farklı tonlarını görebileceğiniz konumu ile şehir hayatından uzaklaşmanızı sağlıyor. Yılın yorgunluğunu ev sıcaklığındaki odalarda atabilir, keyifli bir tatil imkânı elde edebilirsiniz.

Tesis, standart oda ve aile odası şeklinde iki farklı konaklama seçeneği sunuyor. Maksimum 4 kişinin konaklayabileceği odalarda klima, TV, duş ve minibar gibi olanaklar mevcut. Ferah odalarda yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilir, Muğla'nın yemyeşil doğal güzelliklerini camdan izleyebilirsiniz.

Muğla Hotel Keskin kahvaltı salonunda güne zinde ve enerjik başlamanızı sağlıyor. 08.00-10.00 arasında açık büfe kahvaltı imkânından faydalanabilir, günün ilerleyen saatlerinde snack bar ve havuz barda vakit geçirebilirsiniz.

Muğla Hotel Keskin güneşlenme terası, çocuk parkı ve havuzu gibi hizmetlerle her yaşa hitap ediyor. Terasta kitap okuyarak huzur bulabilir ya da çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Muğla Hotel Keskin açık yüzme havuzu, sımsıcak yaz günlerinde serinlemenize de yardımcı oluyor.

Otel, 24 saat açık resepsiyon hizmetiyle aklınızdaki soruları kolayca cevaplıyor. Araç sahibiyseniz, tesis dışında bulunan veya ücretsiz halka açık otopark seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Tesis Dalaman Havalimanı'na 30 km, Dalyan merkeze ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Muğla'nın masmavi denizine girmek isteyenler, 10 km uzaklıktaki İztuzu plajını tercih edebiliyor. Dilerseniz araçla 1 saat 24 dakika mesafede bulunan Kaunos Antik Kenti'ni de gezebilirsiniz.

Otele giriş saati en erken 13.00 ve sonrası, otelden çıkış saati ise en geç 12.00 ve öncesi. Tesis, evcil hayvan girişine izin vermiyor.

Tesis Özellikleri

Ortak Dinlenme Alanı
Bar
Oyun Odası

Aile Odası

Aile Odası

Standart Oda

Standart Oda

Triple Room, Garden View,

Triple Room, Garden View,

Standard Room, Pool View,

Standard Room, Pool View,

Sıkça Sorulan Sorular

hotel