İstanbul Budget Hotel

({count} yorum)
Yavuz Sinan Mahallesi, Yavuz Sinan Cami Sokak 7, 34134 Istanbul, Istanbul - Fatih, İstanbul - Şehir merkezinde

Hakkında

İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan İstanbul Budget Hotel, eşsiz deniz manzarası ile konuklarına keyifli bir atmosfer sunuyor. Tarihi yarımadaya hakim bir konumda bulunan İstanbul Budget Hotel, şık konaklama birimlerinin yanı sıra güneşlenme terası ile de konuklarına üstün hizmet veriyor.

Standart Oda- Tek Kişilik, Standart Oda- Çift Kişilik, Standart Oda- Üç Kişilik, Aile Odası- Dört Kişilik, Aile Odası- 4 Kişilik- Kısmi Deniz Manzaralı olmak üzere toplamda 5 adet konaklama seçeneğine sahip olan İstanbul Budget Hotel’in tüm odalarında klima, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı yer alıyor. Bunun yanı sıra odalarda banyo, banyo malzemeleri, terlik ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Otelde 2 yaşından küçük olan bebekler için konaklama ücreti alınmıyor. Aynı zamanda her oda için 6 yaşına kadar olan 1 çocuk ücretsiz bir şekilde konaklayabiliyor.

İstanbul Budget Hotel’de her sabah konuklara saat 09.00 ile 13.00 arasında ücretli olarak kontinental kahvaltı servisi yapılıyor. Bunun yanı sıra otel bünyesinde yer alan restoranda konuklara yemek servis ediliyor. Dileyenler gün içerisinde çay ikramından yararlanabiliyor. Otelde balayı çiftleri için özel havalimanı transfer indirimi ve oda servisiyle meyve sepeti gibi ikramlar yapılıyor.

İstanbul Budget Hotel’in resepsiyonu emanet kasası, bagaj muhafazası ve gazete servisi gibi konularda 7 gün 24 saat boyunca hizmet veriyor. Otelde ücretsiz otopark yer alıyor. Aynı zamanda dileyenler otelin ücretli hizmetleri arasında olan ütü, çamaşır yıkama, kuru temizleme, araba kiralama ve havalimanı transferi gibi hizmetlerden faydalanabiliyor.

İstanbul Budget Hotel; Süleymaniye Camii’ne 0.8 km, Mısır Çarşısı’na 1 km, Eminönü Meydanı'na 1.1 km, Kapalıçarşı'ya 1.4 km, Fatih Camisi’ne 1.8 km, Galata Kulesi’ne 1.5 km, Beyazıt Meydanı’na 1.7 km, Galata Köprüsü’ne 1.1 km ve Beyazıt Camisi’ne 1.4 km mesafede yer alıyor. İstanbul Havalimanı tesise 40.3 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ise 63.1 km mesafede bulunuyor. Konuklar dilerlerse otelin ücretli hizmetlerinden olan havalimanı transfer servisini kullanabiliyor.

Tesis Özellikleri

Araba Kiralama
Yazıcı
Asansör
Teras
Televizyon Odası
Kuru Temizleme

Sıkça Sorulan Sorular

hotel