Green Thermal Hotel

({count} yorum)
Gokcere Mahallesi, Ataturk Caddesi 27, 77000 Termal, Yalova - Termal, Yalova - Şehir merkezinde

Hakkında

Green Termal Otel, Yalova'nın Termal kasabasında yer alıyor. Tesis, hem çevreyi keşfetmek isteyenlere hem de doyasıya dinlenmeyi hedefleyenlere güzel fırsatlar sunuyor. Misafirlerine üstün hizmet kalitesiyle değerli anılar bırakmayı hedefleyen Grand Termal Otel, merkezî konumuyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

İki kişilik ve süit seçenekleriyle ziyaretçilerine kapılarını açan tesisin odaları son derece modern bir tasarıma sahip. Green Termal Otel, jakuzi küveti bulunan odalarında balkon, LCD TV, kablosuz internet, kasa ve saç kurutma makinesi gibi özellikleriyle bir otelden beklenen her şeyi karşılarken, evinizin rahatlığını aratmıyor.

Otel, misafirlerinin farklı damak zevkine hitap edebilecek yeme içme imkânları mevcut. Green Termal Otel restoranı kahvaltı ve akşam yemeği servislerini ziyaretçilerine zengin çeşitler ve özel sunumlar eşliğinde hazırlıyor. Tesiste Türk mutfağının seçkin lezzetlerini usta aşçıların elinden tadabilirsiniz.

Green Termal Otel, hamam hizmeti sayesinde misafirlerine tüm yorgunluklarından arınma fırsatı sunuyor. Böylelikle tesiste yenilenmiş ve dinç hissederek tüm stresinizi üzerinizden atabilirsiniz.

Günün her saati açık ilgili ve güler yüzlü resepsiyon hizmetiyle otel ziyaretçilerinin her ihtiyacına hemen yanıt verebilmek üzere hazır. Ücretsiz özel park yeri sayesinde tesise kendi aracınızla rahatça ulaşabilirsiniz. Günlük temizlik hizmetinin yanında talep üzerine işletme, ilave ücret karşılığı çamaşırhane ve ütü servisleri de veriyor.

Tesisten feribot kullanılarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek 75 dakika sürüyor. Yalova Feribot İskelesi otelden 18 km uzaklıkta. Tesiste ekstra olarak servis ve araç kiralama hizmeti seçenekleri de mevcut.

Otele giriş saati 14.00, tesisten çıkış ise 12.00. Otel, evcil hayvan kabul etmiyor.

Tesis Özellikleri

Restoran
Transfer Servisi (Ücretli)
Klima
Toplantı Odaları
Açık Büfe
Vale (Ücretli)

Standart Oda

Standart Oda

Suit Oda

Suit Oda

Aile Odası

Aile Odası

Standard Room

Standard Room

Suit Room

Suit Room

Family Room

Family Room

Sıkça Sorulan Sorular

hotel