Tulpar Butik Otel

({count} comment)
Ihsaniye Mahallesi, Gazi Yakup Satar Caddesi 1, Eski Muttalip Caddesi, 26100 Eskisehir - Tepebaşı, Eskişehir - City center

About

Tulpar Butik Otel, Eskişehir Tepebaşı merkezde yer alıyor. Tesis, toplam 21 odasında sade ve kullanışlı dekorasyonuyla misafirlerini ağırlıyor. Oteli, sunduğu olanaklar sebebiyle aile ve arkadaşlarınızla yapacağınız konaklamalar için tercih edebilirsiniz.

Tulpar Butik Otel aile odaları; tek oda içinde farklı yatak çeşitleri, televizyon, makyaj ve çalışma masası, mini bar ve kettle gibi olanaklara sahip. Bunun dışında iki ve üç kişilik standart oda seçenekleri de bulunuyor. Bu alternatifleri konaklama yapacak kişi sayısına göre değerlendirebilirsiniz. Her bir odada, 3 yaşına kadar 1 çocuk ücretsiz konaklayabiliyor. Ayrıca isterseniz Tulpar Butik Otel çocuk karyolası olanağından da faydalanabilirsiniz. Bunlara ek olarak odalar; antialerjik, sigara içilmeyen ve ses geçirmeyen özellikleriyle öne çıkıyor. Böylece hijyenik ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

Otel kahvaltı dâhil konseptiyle misafirlerine 07.30/10.00 arası açık büfe serpme kahvaltı ikrâmı yapıyor. Böylece güne enerjik başlayabilirsiniz. Ayrıca öğlen ve akşam yemekleriniz için Tulpar Butik Otel restoran alternatifini de deneyebilirsiniz. Bunun dışında odaya yemek servisi talebinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda tesise girişte meyve ikrâmı da yapılıyor.

Tesisin günlük temizlik hizmeti sayesinde hijyenik bir ortam konaklamanız mümkün. Otelde ütü ve çamaşırhane hizmetleri de bulunuyor. Özellikle iş amaçlı bölgeye gelen misafirler, bu imkânlar sayesinde toplantılara zaman kaybetmeden şık bir biçimde katılabiliyor.

Otel, 24 saat açık resepsiyonunda güler yüzlü personeliyle hizmet veriyor. Tüm ihtiyaçlarınızı resepsiyona bildirebilirsiniz. Ayrıca aracınızla yaptığınız seyahatlerde tesis dışında bulunan ücretli otoparkı kullanabilirsiniz.

Tulpar Butik Otel; Porsuk Nehri’ne 2, Barlar Sokağı’na 5, Tarihî Odunpazarı Evleri’ne ve Tren Garı’na 10 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Otelden Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı arabayla 15 dakika sürüyor. Tesis, transfer hizmeti sunmuyor.

Tesise giriş saati en erken 14.00, çıkış saati en geç 12.00 olarak belirtilmiş. Tulpar Butik Otel’in bünyesinde evcil hayvanla konaklamaya izin verilmiyor.

Facility Features

Room Service
Adult Hotel
Anti-Allergic Rooms
Printer
River View
Tv Room

Frequently Asked Questions

hotel