Sinopsis Resort Otel

({count} comment)
Sinop Samsun Yolu 10 km, Heyamola Mevkii Ciftlik Koyu, Sinop 57000 - Sinop Şehir Merkezi, Sinop

About

Sinop’a iş amacıyla gelmeyi planlıyorsanız veya kentin tarihî güzelliklerini görmek istiyorsanız Heyamola Resort tam size göre. Sinop kent merkezinde bulunan tesis, misafirlerine eğlenceli ve konforlu bir konaklama olanağı sunuyor. Bu otelde yer ayırtarak benzersiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Heyamola Resort’te beş farklı oda tipi bulunuyor. Bu daireler, kapasitelerine göre ayrılıyor. Yakınlarınızla birlikte keyifli bir tatil yapmak isterseniz tesisteki aile odalarını seçebilirsiniz. Söz konusu dairelerde 1 adet çift, 3 adet tek kişilik yatak bulunuyor. Konaklama mekânının dairelerin tamamında klima, LCD televizyon ve kablosuz internet mevcut. Bu donatılar sayesinde konforlu ve keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Heyamola Resort restoran hizmetleriyle yeme-içme konusunda geniş olanaklar sunuyor. Tesiste farklı damak zevklerine hitap eden restoranlar bulunuyor. Burada bar ve barbekü olanakları da yer alıyor. Otelde odaya yemek sipariş etme imkanı da bulunuyor. Bu tesiste yer ayırtarak lezzet dolu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Günün yorgunluğunu ve stresi üzerinizden atmak isterseniz Heyamola Resort SPA olanağından yararlanabilirsiniz. Uzman personeller tarafından verilen SPA masajından yararlanarak rahatlığı hissedebilirsiniz. İşletmede açık yüzme havuzu da mevcut. Heyamola Resort havuz olanağından yararlanarak sıcak yaz günlerinde serinleyerek rahatlayabilirsiniz.

İşletmenin resepsiyon servisi 24 saat boyunca hizmet veriyor. Konaklama süresi boyunca herhangi bir ihtiyacınız olması hâlinde resepsiyonla iletişime geçebilirsiniz. Bu mekânda emanet kasa ve bagaj muhafazası olanakları da bulunuyor. Bu sayede, şehri gezerken eşyalarınızın güvende olacağından emin olabilirsiniz.

Kente hava yoluyla gelmeyi planlıyorsanız biletinizi Sinop Havalimanı’na alabilirsiniz. Otel, havalimanının 9 km uzağında bulunuyor. Bu destinasyondan bir taksi tutarak işletmeye kısa sürede ulaşabilirsiniz. Yaşam alanı, kent merkezindeki konumu sayesinde kültür turları için ideal. Bu otelde yer ayırtarak Sinop Kalesi, Tarihî Cezaevi gibi destinasyonları görebilirsiniz.

Heyamola Resort girişleri 13.30’da başlıyor. Çıkış için ise check-out işlemini 11.00’e kadar yapmak gerekiyor. Aynı zamanda evcil hayvanların barınmasına izin verilmiyor.

Facility Features

Open Pool
Restaurant
Air Conditioning
Baby Friendly
Valet (Fee)
Room Service

İki Kişilik Oda

İki Kişilik Oda

Dört Kişilik Oda

Dört Kişilik Oda

Üç Kişilik Oda

Üç Kişilik Oda

Beş Kişilik Oda

Beş Kişilik Oda

A Room For Three People

A Room For Three People

Quintuple Room

Quintuple Room

Room For Two People

Room For Two People

Quadruple Room

Quadruple Room

Ekonomik 2 Kişilik Oda-Geniş Yatak

Ekonomik 2 Kişilik Oda-Geniş Yatak

Ekonomik 3 Kişilik Oda

Ekonomik 3 Kişilik Oda

Ekonomik 4 Kişilik Oda

Ekonomik 4 Kişilik Oda

Suit Oda

Suit Oda

Ekonomik - Çift Kişilik

Ekonomik - Çift Kişilik

Economic - Double

Economic - Double

Suit Room

Suit Room

Frequently Asked Questions

hotel