My Home Apart

({count} comment)
Cumhuriyet, 1334. Sokak 7, Merkez, 52200 Ordu - Ordu Şehir Merkezi, Ordu - From the city center 6 km

About

Ordu’nun merkezinde bulunan My Home Apart Otel, sadeliği ve kullanışlı imkânları ile ziyaretçilerin tercih ettiği bir otel oluyor. Güler yüzlü çalışanlarının göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı misafirlerinin memnuniyetini kazanan tesis, misafirlerini büyük bir keyifle ağırlıyor. Ordunun temiz havası ve huzur veren yapısı ile birleşen otelin konforu sayesinde konuklar keyifli ve dinlendirici bir tatil geçiriyor.

My Home Apart Otel’in odaları aileler için hazırlanmış konseptte döşeniyor. Tesisin odalarında; düz ekran kablolu TV, ücretsiz Wi-Fi, havlu ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Odaların düzenli bir şekilde çalışan ısıtma sistemleri de mevcut. Antibakteriyel özellikteki odalar günlük olarak temizleniyor. Odadaki minibarlarda diyabetik ürünler de yer alıyor.

Otel içerisine müşterilerin istek ve arzularına göre dışarıdan paket servis olanağı bulunuyor. Tesisin şehir merkezinde oluşu ve yemek yeme yerlerine olan yakınlığı bu anlamda ziyaretçilerine büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca her sabah saat 08:30 ile 10:30 arasında kahvaltı tabağı şeklinde kahvaltı hizmeti de veriliyor. Bu kahvaltı ise tesis içerisinde güzel bir manzaraya sahip olan kahvaltı odasında yapılıyor. Öte yandan apartta alakart öğle yemeği servisi de bulunuyor. 

Otel içerisinde; ıslak alanların ücretsiz kullanımı ve oda servisi hizmeti veriliyor. My Home Apart Otel ortak alanlarında ve tüm odalarında misafirlerine ücretsiz internet olanağı sağlıyor. Otel içerisinde 2 yaşından küçük bebeklerden ve oda başına 6 yaşına kadar olan bir çocuktan konaklama ücreti alınmıyor. Öte yandan tesiste konaklayan balayı çiftlerine özel; oda dekorasyonu, bir sabah odaya kahvaltı servisi, ücretsiz şehir turu, peynir tabağı servisi ikramları da bulunuyor.

Otel girişinde bulunan lobide 24 saat açık resepsiyon hizmeti veriliyor. Bunun yanı sıra ziyaretçilerin aktif bir şekilde kullanabilecekleri, site içerisinde bulunan ücretsiz özel bir otopark da mevcut. 

My Home Apart Otel, Ordu’nun merkezinde yer alıyor. Otel ve Ordu - Giresun Havaalanı arasında 8 km’lik bir uzaklık yer alıyor. Tesis misafirlerine ücretli olarak havaalanına transfer olanağı sağlıyor. Apart otel ile Ordu Üniversitesi arası 500 olurken tesisin sahile olan mesafesi ise yalnızca 100 metredir.

My Home Apart Otel’e en erken girişler saat 15:00 ve sonrasında yapılırken, tesisten en geç saat 11:00’e kadar çıkış yapılmış olması gerekiyor. Tesis içerisine evcil hayvanların giriş yapmasına ve otelde barınmasına izin verilmiyor. 

Facility Features

Balcony
Kitchen
Terrace
Breakfast
Tea & Coffee Machine
Reception

1+1 Apart Oda

1+1 Apart Oda

1+0 STUDIO ROOM

1+0 STUDIO ROOM

1+1

1+1

Stüdyo

Stüdyo

Apart Oda

Apart Oda

1+0 Stüdyo Oda

1+0 Stüdyo Oda

Standard Large Room, Sea View,

Standard Large Room, Sea View,

Flat, Garden View,

Flat, Garden View,

Standard Large Room, Sea View, With Balcony

Standard Large Room, Sea View, With Balcony

Flat, Garden View, With Balcony

Flat, Garden View, With Balcony

Frequently Asked Questions

hotel